Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

WE ARE THE CHAMPIONS!

Jihaa, tulihan se sieltä ;) Tätä ollaan jahdattu siitä lähtien kun joukkue tehtiin. Paljon on töitä saatu tehdä, että tänne asti päästiin, joten on kyllä mahtavaa saada työlle vastinetta.
Darra tarjosi kovan vastuksen finaalissa, mutta saimme puolustettua riittävän tiukasti, jotta omassa päässä ei liikaa soinut. Myös hyökkääjiemme esitykset olivat vakuuttavat ja tarvittavat maalit tuli tehtyä.
Ensi kaudelle kokoonpanoomme tulee yksi muutos. Pitkän keskustelun jälkeen tulimme lopulta siihen tulokseen, että erimielisyyksien vuoksi jouduimme ottamaan slutin tilalle jonkun muun. Tätä paikkaa on nyt koittamassa kaikkien tuntema Tenkrat. Slutille suuret kiitokset kaikesta panostuksesta, jonka hän on joukkueeseen laittanut.
Vielä lopuksi tahdon kiittää koko kiekkoliigan organisaatiota ja kaikkia, jotka ovat meille onnittelunsa toivottaneet ;) Suurin kiitos kuitenkin meidän pelaajille, jotka ovat jaksaneet tsempata kovasti tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Mahtavaa pelaamista ja osaamista kaikilta. ONNEKSI OLKOON!

Fakappi kiittää ja kuittaa.

Kirjoittanut: S.S.K.
Julkaistu 24.08.2006 10:47
Luettu: 392 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.