Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Oho hups...

Jallis mitä sä ny "lesoot" ku munkilla nousitte? -Chris
Runkosarja ratkaisee, että kuka on paras. -Toni

Siinä hieman kärvisteltyä tekstiä niin kauden jälkeen, kuin kauden varreltakin. Niin tai näin, tuurilla tai ilman, joukkue nimeltä Les Boys pelaa tulevalla kaudella kiekkoliigan ykkösdivaria! Kauhavaa vastaan sarja oli yllättävän tasaväkinen, sillä oletin henkilökohtaisesti kauhavan olevan kovempi. Noh, niin tai näin, ratkaisevassa viidennessä ottelussa Pojat näytti kaapin paikan. Runkosarjan voittaja (HOX! sarjan paras joukkue!?) oli lyöty ja lähetetty NAAATISKELEMAAN kesälomasta!

Hobiitteja vastaan pelit olivat mukavia ja tasaväkisiä. Tässäkin sarjassa päädyttiin viidenteen otteluun, jossa Poikien todellinen taso pääsi jälleen esille. MZA:n koodilämypassi (alt+f4 jos joku tahtoo kokeilla) toimi loistavasti ja viimeisestä ottelusta voitto irtosi lukemin 3-6. Pojat ykkösdivariin (kauhava kakkosessa ja Toni ties missä), hobiitit kakkoseen (onnea heille sinne, kiitos tasaisesta sarjasta).

Eli, kai tästä joukkueesta voi olla ylpeä (HOX! vaikka tuurilla noustiin!). Ensi kaudella on myös allekirjoittanut mukana kuvioissa, sillä ei tällaisesta porukasta noin vain voi luopua (ts. eivät pääse meikästä eroon vielä!).

Kiitokset: Hobiitit, nykyinen Last Period (ei siis Toni), Onnetar, hevosenkenkäkokoelma, neliapilaseppele ja jäniksenkäpäläsetti.

Onnentoivotukset: Kauhavalle kakkosdivariin (sinne mistä me noustiin).

Ps. BoBo ettii tiimiä, /msg BoBo.

-Jallis

Kirjoittanut: Les Boys
Julkaistu 23.08.2006 00:40
Luettu: 404 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.