Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Oops, we did it again

Elite Razor kaatui täpärästi ratkaisevassa ottelussa huikean 0-3 tappioasemasta nousun jälkeen. Toisella rundilla vastaan saatiin runkosarjan voittanut Kauhava, ja Les Boysille toivoteltiin jo mukavaa kesälomaa, mutta kuinkas kävikään? Kauhava ei missään vaiheessa sarjaa johtanut, ja punalamppu vilkkui Kauhavan maalin takana peräti 23 kertaa koko sarjan aikana! Sattumaa, vai? Oli tai ei, niin LB:ltä löytyy yksi vinkki yhdessä Monty Pythonin kanssa muille jaettavaksi: Always look on the bright side of life!

Joukkueen menestyksen salaisuudeksi on epäilty Ylöjärven oman miehen, MZA:n, harjoittamia vanhoja kunnon lämypasseja. Onko hän koodannut itselleen lämypassit takaisin, mitä jouko sanoo tähän? MZA kuitenkin vakuuttaa tuloksen olevan kovan harjoittelun tulos, sekä kiistää kaikki mahdollisuudet minkäänlaisesta vilpistä. Kohusta suivaantuneena hän onkin reportterillemme entistä niukkasanaisempi, ja suostuu vain tokaisemaan idoliaan lainaten: "Elämä on ihmisen parasta aikaa". Ja siinä MZA osui harvinaisen oikeaan.


Viimeisellä ja ratkaisevalla kierroksella vastaan hyppää Hobiitit BoBoineen. Painaako Les Boysin maksimipelimääriin venyneet ottelusarjat jaloissa, entä haittaako pelituntuman puute Hobiitteja? Paljon on kysymysmerkkejä ilmassa, mutta ElManolta löytyy onneksi tyhjentävä vastaus: Saatte pataan kaikki!

Ensi viikolla siis divarikarsintojen kolmas kierros, Kiekko-Hobiitit - Les Boys. Kaikki katsomaan! Liput lippupalvelusta.

-exte

Kirjoittanut: Les Boys
Julkaistu 10.08.2006 06:11
Luettu: 432 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.