Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

Vanhat kaunat

Tämä on Vancouverille kymmenes turnaus mihin osallistuu ja viisi niistä on pelattu loppuun.

Liverpool LiverbirdsVancouver on kohdannut Liverpool Liverbirdsin aiemmissa Aliiga-turnauksissa kahdesti finaalissa ja vielä useammin play-offseissa. Vancouver on voittanut kaikki kohtaamiset lukuunottamatta yhtä luovutusvoittoa kesäturnauksen semi-finaalissa, joka johtui Vancouverin osallistujapulasta. Vuosi takaperin istuin Kyproksella pienen hotellin spassa, kun Power Liigan play-offit oli käynnissä. Katsoin äidin puhelimella hotellin Bangaloon yläkerrassa jännittävää semi-finaalisarjaa Liverpoolin ja Vancouverin välillä ja korkkasin jääkaapista mandariinilimsan voiton kunniaksi.

Meidän täytyy voittaa Liverpool Liverbirds. En voi nukkua sen kanssa jos häviämme finaalin tai jonkun tärkeän pelin Liverbirdsille.

Kiekon VastaisuusKotiuduttuani Kyprokselta, jatkoimme voitosta finaaliin. Hävisimme sarjan Kiekon Vastaisuudelle ja tämä oli myös Vancouverin ensimmäinen finaalitappio. Siitä johtuen tämä on toinen joukkue Power Liigassa, jonka voittaminen on Vancouverille pakkomielle, vanhoja kaunoja kun on.

Katsotaan kuitenkin, mitkä tämän kauden joukkueista on menestyjiä ja kenet Vancouver kohtaa viimeisen kerran play-offeissa, jos sinne asti päästään.

Kirjoittanut: Vancouver Rockets
Julkaistu 10.12.2018 21:53
Luettu: 404 kertaa

Kommentit
Ahlström 10.12.2018 22:36
Nähdään jäillä Vancit ;)
Norwood 10.12.2018 22:47
Oh yes
RyanH 11.12.2018 12:51
+1
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.