tää on meidän kausi

Lehdistötiedote
Hallitsimme koko kevään Kiekon ranking listaa sekä dominoimme Kiekkoliigan runkosarjaa, mutta jotain tapahtui finaalisarjassa, jonka johdosta koko joukkue muuttui. Menetimme kivenkovan ylemmän puolustajan, teipin, sekä ehkä kiekon parhaimmaksi alemmaksi puolustajaksi viimeisen vuoden aikana kehittyneen deken. Joukkueesta poistui samalla oven avauksella apina, sekä varapelaajana toiminut Darp. Pitkään joukkueen menestykseen vaikuttanut Jebsu päätti lopettaa uransa. 

Kiekko Cupin jälkeen alkoi joukkueen valmistelu uutta mahdollista kautta varten. Itse olin vielä siinä uskossa, että Kalezki ja Holden pelaavat tulevalla kaudella piruissa, mutta Kalezki päätti siirtyä muiden perässä Gunz For Hireen. Pepon lopetettua miktok liittyi kokoonpanoomme. Samassa kaupassa neuvoteltiin myös harin pelaajasopimuksesta, vaikka hän oli ilmoittanut uransa päättyneen. Tilanne oli niin toivoton alemman pakin suhteen, että päätin itse palata kaukaloon. Lyhyen harkinnan jälkeen värväsin Eibin, vaikka tiesin hopperin maineesta. Tästä tuohtuneena Holden jätti joukkueen, Eibin kanssa pelaaminen ei kiinnostanut. Varapakkina toiminut timo suuntasi Holdenin perässä Raversiin, jonka oli tarkoitus hakea Kiekkoliigaan.

Devils on kokenut kesän aikana valtavan muutoksen. Pelaajia tuli ja pelaajia lähti, ainoastaan miktok osoitti uskollisuutensa joukkuetta kohtaan. Kaikki melkein päättyi viime sunnuntaina. Tilanne näytti todella huolestuttavalta kun kokoonpanossa allekirjoittaneen lisäksi oli vain miktok sekä pari epäaktiivista varapelaajaa. Harkitsin jatkoilmoituksen vetämistä pois. Holden pelasti tilanteen ehkä hieman yllättäen osoittaen kiinnostuksensa pelata ensi kaudella meidän joukkueessa. Tässä vaiheessa puuttui enää toinen hyökkääjä. Viestiyhteys Jebsun suuntaan kävi kuumana, mutta muutaman päivän aikana selvisi ettei Jebsu ole tulossa pelaamaan. Sydis päätettiin värvätä joukkueeseen ja liigamittelöt aloitettiin välittömästi kahdella pakilla. Tuloksena kolme tappiota, 18 päästettyä maalia ja runkosarjan viimeinen sija. Miktok oli täysin kypsä tilanteeseen, oli pakko saada hyökkääjä jostain tai se on hokkarit naulaan. "mikko chillaa tää on meidän kausi luota muhun ;D" Kuin ihmeen kaupalla Reto laittoi viestin, jossa luki "voin tulla". Nyt meillä on kasassa porukka joka on valmis taistelemaan Kiekkoliigan mestaruudesta. Reto, miktok, Holden, Bogdan, Sydis, timo, nainen, Rece, Tuhtis, Jebsu ja JEW!

Haluaisin tässä vaiheessa haistattaa paskat kaikille hoppereille. Haluaisin myös kiittää Kiekkoliigan johtokuntaa hyvästä duunista. Kehittäkää liigaa eteenpäin ja kasvattakaa palkintopottia, jotta voin joku päivä ottaa lopputilin vakityöstä :-D Joukkueille tsemppiä, älkää kaatuko. Taistelkaa loppuun asti, koska never know - tää voi olla teidän kausi.

- Bogdan

Tietoja
Kirjoittanut: Girard
Joukkue: Devils
Julkaistu: 18.08.2018 14:28
Luettu: 2462 kertaa

Kommentit (6)

Darp, 18.08.2018 14:38
uskon suhun BOG!
jlo, 18.08.2018 15:46
when people ask you what happened here, tell them, the north remembers. tell them, winter came for house devils.
tättäpupu, 18.08.2018 19:52
taitaapi kyllä olla hctn kausi.
Fafi, 19.08.2018 02:34
Hyvä puhe jlo!
pvh, 19.08.2018 17:24
Mä seison teiä kaa<3
welub0b, 23.11.2018 14:48
PogChamp Clap

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.