We're coming home now

Lehdistötiedote
Palataan ajassa taaksepäin kaudelle 1/17 jolloin joukkue tippui Superliigan puolivälierissä. Tämän jälkeen joukkue ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että joukkueen tie on tullut päätökseen, kun takana olivat seitsemän unohtumatonta liigakautta eikä joukkuetta enään tultaisi näkemään missään liigassa. Seuraavalla kaudella Kamloops Blazers oli vain kaukainen muisto ja pelaajat olivat suunnanneet uusiin osotteisiin. Ennen kauden 3/17 alkua joukkueen entisten pelaajien keskuudessa alkoi pesiä idea siitä, että mitä jos vielä kerrain yritettäisiin. Ja niin siinä kävi, joukkuetta ei enään pitänyt liigajäillä nähdä, mutta niin vain Kamloops oli ottanut paikkansa Superliigasta. Runkosarja päättyi ylivoimaiseen A-lohkon voittoon, mutta tie pudotuspeleissä tyssäsi puolivälieriin. Tämän jälkeen joukkue laittoi taas ilmoille lehdistötiedotteen, että tämä oli tässä, eikä joukkuetta tulla enään ikinä näkemään missään liigassa. pöhnäke siirtyi varuskuntapalveluun ja loput pelaajat suuntasivat jälleen uusiin osoitteisiinsa eikä tämän jälkeen joukkueessa ollut havaittavissa mitään elon merkkejä.

Vaikka joukkue oli laitettu jäähän, niin WhatsApp ryhmämme oli silti hengissä. Alkukesästä ilmoille heitettiin ajatus Kiekko Cuppiin osallistumisesta, mutta tämä idea ei ottanut kantaakseen. Myöhemmin asia otettiin kuitenkin uudestaan esille ja jonkinsortin innokkuutta oli havaittavissa. Ydinkolmikon lisäksi joukkueeseen värvättiin muutama ennastaan joukkueesta tuttu kaveri sekä muutama uusi kasvo ja joukkue oli jälleen tehnyt paluun. Kiekko Cup sujui ennakoitua vahvemmin ja joukkue selvittikin tiensä ainoana -Ei Kiekkoliiga- joukkueena puolivälieriin, jossa vastassa oli kivenkova Manhattan. Ensimmäisestä ottelusta Kamloops onnistui raivaamaan voiton ja johti vielä toistakin ottelua viimeisen erän puolivälissä, Manhattan kuitenkin onnistui tasoittamaan pelin ja ratkaisemaan jatkoajalla ja loppujenlopuksi tästä sarjasta välieriin eteni Manhattan. Yllättävä menestys Kiekko Cupissa johti siihen tulokseen, että "mitä jos yritettäisiin vielä kerran"

Tällä hetkellä joukkue siis pelaa ensimmäistä Kiekkoliiga kauttaan ja onnistui voittamaan ensimmäisen ottelunsa. Joukkueemme tavoite ei ole pyrkiä Kiekkoliigan mestariksi, vaan pitää hauskaa ja nauttia, kun vielä siihen tässä joukkueessa on mahdollisuus. Tavoitteena on pelata ehjä kausi ja tarjota jokaiselle vastustajalle asiallinen ja tasokas vastus.

Jottei tämä venyisi aivan liian pitkäksi niin lopetaan tämä tähän. En edes odota, että joku olisi jaksanut lukea näin pitkälle. Pitäkää hauskaa ja onnea jokaiselle joukkueelle tälle kaudelle!

Tietoja
Kirjoittanut: Bein
Joukkue: Kamloops Blazers
Julkaistu: 13.08.2018 22:26
Luettu: 1523 kertaa

Kommentit (1)

Girard, 13.08.2018 22:29
-b

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.