En keksinyt otsikkoa :B

Lehdistötiedote

Moi kaikille!!

On taas jo perinteeksi muodostuneen lehdistötiedotteen aika. En tiedä onko mulla oikeesti mitään asiaa tai kiinnostaako ketään tämmönen kulissien takana -teksti, mutta menin lupautumaan jotain kirjottaa eikä perinteitä saa rikkoa.

Trademark jatkaa siis Kiekkoliigassa vaikka kyllähän on ollut taas ihan v***n vaikeeta löytää pelaajia. En tiedä onko meidän onni vai tappio, mutta ketään ei huolinut Doyleä joukkueeseensa joten jäätiin kahdestaan suunnittelemaan tätä kautta. Pelaajia on tullut ja mennyt, mutta loppujen lopuksi on pakko olla tyytyväinen. Uusia Trademarkilaisia ovat: zdeno, pitsu ja Akon (Oikea). Zdeno tulee ensi kauden pitämään yllä ykköspakin viittaa ja häneltä odotetaankin paljon nollapelejä - vaikka joutuukin pelata Doylen pakkiparina. Pitsu värvättiin oikeastaan ylläpitämään harkka-aktiivisuutta sekä liigakokoonpanoon enemmän varamiehen statuksella. Rooli saattaa toki muuttua kauden aikana. Oikealle olisi tarjolla oikeastaan vastuuta missä pelipaikassa tahansa, mutta ei omien puheidensa mukaan halua olla ykköskorin miehistössä. Harmi sinällään, koska hänen pelipaikallaan sutii Doyle, jota olemme peluuttaneet aina vain äärimmäisen hädän tullen. Huhuja on pyörinyt myös legendaarisen Trademarkilaisen larrii:n (Klee) paluusta. Miehen omin sanoin hän rupeaisi pelaamaan muutaman viikon päästä, mikäli kiekossa on vastustajia. Lode on väläytellyt harkkapeleissä samoja taitoja, joita nähtiin hänen osaltaan Beetlehemin Seimiveikoissa noin 30 vuotta sitten. Leuhka tulee kantamaan tutusti maalintekotaakkaa harteillaan ja osallistuu kanssani antamaan rakentavaa palautetta Doylen pelistä. Pöytä on katettu. Sitten vaan NHL99:stä tutulla sateenvarjokuviolla hyökkäyckseen!!

Yritettiin täksi kaudeksi vähän laajentaa rosteria, koska siitä tuli viime kaudella ihan ymmärrettävästi imagomiinusta. Eikä se oikein ollut meidänkään etu kun pelaajien kemiat ei ihan täysin kohdannut. Siitä viisastuneena tullaan tällä kaudella näkemään useampi variaatio kentällisistä.

Lähdetään siis kauteen paremmilla fiiliksillä kuin koskaan. Ollaan ihan helvetin hyvällä meiningillä pelailtu harkkoja viime aikoina – vaikka nekään ei aina kovin menestyksekkäästi ole päättynytkään. Kuitenkin uskon tai ainakin toivon meidän antavan vastuksen kaikille joukkueille. 

Onnea kaikille kauteen!

Tietoja
Kirjoittanut: Lennart
Joukkue: Trademark
Julkaistu: 13.08.2018 19:06
Luettu: 1657 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.