Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tavaramerkkinä Kiekkoliigassa

Noniin. Trademark valittiin liigakarsintoihin täysin ansaitusti - ainakin omasta mielestäni. Uuden paluun tie on ollut lyhyt, mutta sitäkin kivisempi, joten paikka karsinnoissa tuntuu tällä hetkeltä täysin oikealta paikalta meille. Koen velvollisuudeksi hieman avata meidän tämänhetkistä tilannetta ja miten olemme tänne päätyneet, koska mielenkiinto meitä kohtaan on ollut yllättävänkin suurta. Hieno nähdä, että niin moni kiekon pelaajista meidät vielä muistaa - vaikka vanhoista sotureista onkin vain haarniskat jäljellä.

Hommahan sai alkunsa viimekauden puolella jo. Ideana oli kasata Trademark liigakartalle herätellen muutama vanha Trademarkilainen talviunilta ja vahvistaa kokoonpanoa ehkä muutamalla varamiehellä. Noh, kuten tämänhetkisestä kokoonpanosta huomaa niin farssiksihan tuo yritys jäi. Yhtään vanhaa Trademarkilaistahan ei saatu palaamaan kiekon pariin. Eikä oikeastaan muitakaan meikäläisen aktiivivuosien pelikavereita. Matka tähän pisteeseen on ollut yhtä vuoristorataa, jolloin jossain välissä toivo herää hetkellisesti ja sitten pienen hetken kuluttua se toivo huuhdotaan vessanpöntöstä alas.

Noin viikko sitten päätin juteltuamme pitkän aikaa vastuuhenkilöiden kesken, että emme tule hakemaan liigoihin. Halusin olla täysin varma, että pystymme klaaraamaan kauden kunnialla loppuun asti - olematta kuitenkaan pisteautomaatteja. Tavoite on ollut kuitenkin alusta asti selvillä. Haluamme pystyä haastamaan jokaisen joukkueen kiekon kartalla. Sitten tuuli kuitenkin kääntyi...

Sain viestin Doylelta, joka on ollut jo useamman vuoden henkisesti Trademarkilainen (vaikkei ehkä sitä ole itse tiedostanut) ja iloksemme huomasimmekin hänen tuovan juuri sitä mentaliteettiä joukkueeseen jota kaipasimmekin. Seuraava iloinen yllätys odottikin jo heti oven takana. Doylen mukana remmiin liittyi leuhka, jonka harteilla tulee olemaan suurimmalti osin ensi kauden maalien tekeminen (ainakin jos allekirjoittaneen kanssa tulee pelaamaan). Vielä viimeisenä hakupäivänä olin hieman pessimistisin miettein liigan suhteen, koska itselläni ei ole tarkoitus montaa peliä pelata. Täten yksi hyökkääjä oli vielä pakko saada ja loppujen lopuksi pitkän aikaa kosiskelemamme set päätti viimein vastata huutoon, jota olemme hänelle sanan jokaisessa merkityksessä antanut.

Kokoonpano on siis viimeinkin kasassa. Jonnin verran varmasti ensi kaudella tullaan näkemään myös meidän varamiehistöä (Rndln, Lennart, Lode, Kuz), jos ei pelikentillä niin katsomossa vähintään pystyttämässä pahvisia Samuli Edelmaneja vastustajan maalin taakse ja yllyttäen noveja huutelemaan rivouksia kesken vastustajan läpiajon. 

Lopuksi vielä kiitos Karlssonille, jota ilman homma ei olisi toteutunut. Yksin en olisi tähän hommaan ruvennut, mutta onneksi rinnalle löytyi hieman nuoruuden intoa ja periksiantamattomuutta niin saatiin homma skulaamaan. Nyt nokka kohti karsintoja optimistin mielin ja tervettä itsekkyyttä osoittaen toivottavasti meidät nähdään ensi kaudella liigajäillä. 

Onnea vielä liigaan ja karsintoihin valituille. Hoidetaan kausi kunnialla läpi!

Kirjoittanut: Trademark
Julkaistu 26.02.2018 01:25
Luettu: 1457 kertaa

Kommentit
Lundi 01.03.2018 13:47
hyvä lehtis :)!
Oikea 10.08.2018 00:15
Wau!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.