Los Angeles Kingsin käytös

Lehdistötiedote
Torstaina 15.06.2017 käytiin ottelu Los Angeles Kings vs HC KENDO OF SWEITSI haastomatsi.

LAK epäkunnioittavasti pelasi ottelun alun ilman maalivahtia, tietäen, että vastassa on ennakkoon heikompi joukkue. LAK menikin ottelussa johtoon, mutta SWEITSI kiri 7-5 tilanteeseen toisessa erässä.

Kolmannessa erässä LAK ottikin maalivahdin takaisin, kun rank oli vaarassa. Tämän jälkeen he sulkivat maalivahdin avaukset, kuten olivat ja aikaisemmin tehneet ilman maalivahtia pelatessaan.

LAK siis epäkunnioitti vastustajaa ja tämän jälkeen ei edes uskaltanut jatkaa leikkiään loppuun asti, minkä lisäksi peeloilivat ottelun lopun, kun SWEITSI oli noussut iskuetäisyydelle.

LAK:n toiminta koettiin SWEITSI-leirissä erittäin epäkunnioitettavana ja pelin arvoja rikkovana.

HC KENDO OF SWEITSI tuomitsee tälläisen käytöksen Kiekko Cupiin osallistuvalta seuralta ja harkitsee toimeenpiteitä.