Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

1/17 sc Qern kultaa

Sq cern lehdistötiedote 3

saunailta mutta missä on SAMU AKA CIRCLE

missä on samu
ei jumalauta samu
ei vittu samu
kuluvasta kaudesta sen verran että löytyisiköhän ensi kaudeksi vähän kovempi tasoissta liigaa missä olisi vähemmän ylivoimainen lainkaan reenaamatta paska.tv:tä
Kiitos kaikille kaudesta.

Jahas, taas koitin pitää yli kuukauden tauon ja silti kiekke.tv: kovimmassa liigassa kiitos samu 3+5 tehot ja pistepörssissää paras p/o tilasto.
Ei tainnu tästäkään liiguesta olla vastusta. Onneks ollaan sentään pelattu pasipasi8 pakkina nii on vihuilla o0llu jotain tsäänssei.
Ssamutee lähti taas Jonnekin omille ei jumalauta samu teilleen, en tiedä mihin. On se Ssamutee. Oisinpa pelannu ees joka matsissa nii voisin vaik voittaa läpäl tänki liigan pistepörssin nii vois siirtyä tasoltaan seuraavaks kovempaan liigueen.
Pitsa oli hyvää ja näin klo 6:24:0 juon lisää lonkeroa, jonka jälkeen seuraava kirjoittelija tulee jatkamaan tekstiä. t. Circle

Circle on täysi vitsi.


haukkukaas näit:
Daasaman
IRC: Daasaman
ihan vitun paska äijä ja huono pelaa

Greippi
IRC: Greippi
/whois greippi

Kaasu
IRC: Kaasu
- hieno mies

kona26
IRC: kona-
vammanen


Lupaschuk
IRC: Lupaschuk
siivousapulainen

Ratakses
IRC: Ratakses
hyvfä pelaaja:D

sharb
IRC: sharb
ihan vvvvvvvitun vammanen

snidi
IRC: snidi
kova

Teemu
IRC: teemu--
:DDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tintti
IRC:
must jokerit on paskaa

Tämä lehdistötiedote on alkanut varsin negatiivisissa merkeissä joten ajattelin kirjoittaa jotain posiitivsta. SC Bernin kiekkoliiga kaudesta joka päättyi/päättyy miten sen nyt haluaa ilmaista - niin tosiaan mestaruuteen. Kiitos helppo, sanoi pasi88 taustalla, mutta en ole asiasta vielä ihan vakuuttunut.
Siirtyäkseni seuraavaan aiheeseen joka käsittelee teitä kaikkia jotka häviää minulle päivästä toiseen, haluaisin kysyö, että miksi se tuntuu teistä pahalta? Olen vain yksi aivan jäätävän maaginen yksilö joka dominoi vuodesta toiseen tätä peliä.. Pelaaminen on helppoa ja itsensä kehittäminen pelissä vie vain hetkisen aikaan. Haluan toivottaa kaikille pelaajille 2017 oiekin ihanaa vuotta ja tervetuloa häviämään minulle tänäkin päivänä ja kuukautena ja vuonna. Ja kyllä, olen edelleen ylivoimasesti pelin paras pelaaja. Asiasta varmaan syntyy keskustelua, mutta turhaan. Nähdnää taas ensi kaudella t. paras aka tino


Joukkueenh kokoonpano on herättänyt paljon ksyymymksiä. Joukkueen maalipussy kuminalli on lopettanut kiekko.tv:n pelaamisen, koska hän löysi elämänsä rakkauden. Tämän myötä joukkueen dicktaattorille jopille annetaan hyvö mahdollisuus nousta varjojen mailta parrasvaloihin. Toiveissamme on, että hän tekisi joskus maalin, jotta voittaisimme pelejä. Olemme kiekkoliigasssa neljänsiä, sijoitus johtuu pasi88:n hajoamisista. Jos saisimme riveihimme puolustajan, joka ei hajoa 3min kohdalla, johtaisimme sarjaa ylivoimaisesti. Valitettavasti tälläsitä pelaajaa ei ole vielä löytynyt. Tässä kohtaa vosiimme pitää hiljaisen hetken kuminallille. R.I.P. KumiNalliJamppahjo0mo.
Myös santtu löysi elämänsä rakkautensa, mutta se ei liity tähän mitenkään.
Olemme koittaneet koko illan olla yhteydessä Lupaschuckiin, mutta hän ei ole vastannut yhteydenottoihimme SKYPESSÄ. EMme tiedä mistä tämä johtuu, sillä edellisessä saunaillassa kävimme pitkän ja rakentavan keskustelun hänen kanssaan. Toivottavasti Lupaschukilla on kaikki kunnossa, eihän tällainen vastaamattomuus ole normaalia käytöstä mielestäni.

Sq cernin nhl turnauksen voittaja oli tällä kertaa miiq. =)

Seuraavaksi joukkueen dick taattori tulee kertomaan kuulumisiaan! :)

moi kaikki, ensinnäkin haluasisin mainita hävineeni pasille änärissä loppulukemin 8-2, olen kuitenkin kehittynyt huimasti tuossa pelissä, viimeksi pataan tuli about 10-0 =) seuraavaksi haluaisin kysyä että miksi saavuit tino saunailtaan vasta kello 6.15? ymmärrän tietysti tiukan aikataulusia kun nykyään golden las vegasissa pelaat. en ymmärrä miksi olet valinnut tälläisen joukkueen jossa pelaa ehkä kiekon huonoin pelaaja: Fettis. ei muutaku sille terkkuja sinne puolaan ja muista nussia ihan vitusti huoria! spoilerina voisin kertoa että okc tuleee ensi kaudella takaisin kiekkoliigaan mutta joutuu nöyrtymään fiinalissa bernin ylivoimaa vastaan. onnea jo valmiiksi jlo hopeasta. kuulemma myös entinen ykköspuolustajamme miiq on vaihtaassa okc paitaan joten onne amyös hänelle. harmi että pilasit kiekko.tv urasi -99 takia.
kerron tässä nyt myös teille tämän illan baari kokemuksestani. sain meilkein. tai oikeestaan samu ois saaanu, mut ilmeisesti sara siepin tasoinen muijja ei kelvannut tällä kertaa, koska kotono odotti hensku. Myös luottopuolustajamme Joonas aka hikinen aka vardy aka mici aka anime aka sanchez aka joku otti noin tunti sitten yhteyttä ja ilmoitti lentonsa olevan myöhässä ja tulevansa päivää myöhemmin noin vuoden kestävään saunailtaan. valitettavasti jlo ei selvittänyt try-outtia häviten pasille änärissa 3-4. noloa. vaikka tino pelasikin patrik laineella.
mainitakkoon myös että kalpa hävisi eilen paskahikfille jatkoajalla 1-2 räikeän tuomarivirheen takia. noloa liigan tuomarit :DDD siinä on kyllä 2 liigan oksettavinta asiaa: jullit & dumat. hyi. on vain kalpa. seuraavaksi annan kirjoitusvuoron samulle.
samu?
SAMU? HALOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOO

käsikirjoitus: pasi88
väritys: pasi88
kuvaus: pasi88
sanoitus: pasi88
ääniohjaus: pasi88
maskeeraus: pasi88
asutus: pasi88
tekstitys: pasi88
käännös: pasi88
värikynä: pasi88
homo: pasi88

terveisin pasikasikasi :D

öitä

Kirjoittanut: SC Bern
Julkaistu 15.01.2017 08:38
Luettu: 1966 kertaa

Kommentit
jlo 15.01.2017 09:12
Olen aivan todella huono pelaaja änhooäl seitsemäntoista viiva pelissä, missä hävisin jopille 4-2(0) ja puck.teeveessä samulle
holdi 15.01.2017 14:29
hyvää tekstii ja onnea mestaruudesta
migi 15.01.2017 15:13
moi pasi88! hieno teksti pasi! oot paras.:)
adihasla 15.01.2017 21:44
Veikkaan, että tämä teksti on kirjoitettu humalassa. Sain vihiä teidän saunaillasta.
kuminalli 16.01.2017 08:55
Hyvin veikattu, adihasla.
tättäpupu 16.01.2017 19:51
tän vois kyl poistaa asap sen verran asiatonta tekstiä....
Darp 19.01.2017 21:45
mukavaa luettavaa! Circle on eläin!
kynäpekko 04.04.2017 16:37
tän vois kyl poistaa asap sen verran asiatonta tekstiä....
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.