Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Nealin pettymys

HCL rikkoi jo pitkään jatkuneen hiljaisuuden, joten enpäs pääse kehuskelemaan meidän olevan "ensimmäinen". Ollaan sitten toisia, kuten olimme karvaaseen pettymykseen päättyneessä playoff-sarjassa kekkiä ja kumppaneita vastaan.

Neal Chaucer on ollut liigan vakiokasvoja kaudesta 3/2011 lähtien. Joukkue onkin ollut jokaisena kymmenenä kautena playoffeissa, joten jonkin sortin kestosuorittajasta voidaan puhua. Monta pelaajaa on vaihtunut, ja monta pelaajaa on jäänyt idlaamaan joukkueeseen uusien tullessa tilalle. Playoffit ovat silti kutsuneet joka kausi, eli tasaisen varmaa dieseliä, pelaajavaihdoksista ja kokoonpanomuutoksista huolimatta. Edelleen se kirkkain, Kiekkoliigan kulta joukkueelta uupuu.

Ja uupuu myös tämän kauden jälkeen.

Tämän kauden piti olla SE KAUSI, tämän kauden piti johdattaa Neal Chaucerit vihdoin finaaleihin mittelemään tosissaan kullasta. Katastrofaalisen alkukauden jälkeen (5 ottelua, 0 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 tappiota) saatiin peli kuntoon. Pelattiin käsittämättömät 18 ottelua ja ajallisesti lähes pari kuukautta liigassa ilman tappioita. Peli rullasi hyvin, oltiin joukkueena helvetin hyviä, ja erityisesti meidän joukkuepuolustus oli tasoa loistava. Viimeiseen 10 otteluun päästettiin 9 maalia, ja tehtiin ite 36. Näissä matseissa oli kuitenkin vastassa tällä hetkellä kaikki jatkossa olevat jengit PePoa lukuunottamatta, sekä runkosarjassa hyvin menestyneet MM ja Voodoo People. Peli toimi siis loistavasti myös kovempia jengejä vastaan. Tämän johdosta noustiin loppujen lopuksi runkosarjassa sijalle kolme, ja varmistettiin se, että PePo kohdataan aikaisintaan finaaleissa. Tehtiin joukkueelle uusi pist/ott ennätys (jossa toki täytyy huomioida ero voitosta ennen saatuun kahteen pisteeseen nykyisen kolmen sijasta) ja joukkue koki vähiten tappioita koko liigahistoriansa aikana, eli runkosarjalle uskaltaa antaa arvosanan kiitettävä. Me lähdettiin hyvillä mielin kohti playoffeja. Oltiin helvetin hyviä.

Se, mitä sunnuntaina sarjassa BK:ta vastaan tapahtui, jäänee arvoitukseksi. Kaikki kunnia Brutaleille hyvin pelatusta sarjasta ja ansaitusta jatkopaikasta. 3-0 voitoissa ei jää ikinä mitään epäselvyyttä jatkoonmenijän paremmuudesta. Oltiin joukkueena helvetin kurittomia ja huonoja, eikä meidän loistavasta joukkuepelistä jota vielä pari viikkoa takaperin sai ihastella ollut tietoakaan. Kentällä oli yhden joukkueen sijaan neljä yksilöä, joista kukaan ei oikein tiennyt miten playoffeissa kuuluu pelata. Oltiin helvetin surkeita, eikä meidän jatkoonmeno ollut missään vaiheessa lähellä. Käytännössä hävittiin Brutaleille 4-0 pystyyn, koska otettiin myös kyseiseltä joukkueelta harkassa rumasti turpaan.

Monta pettymystä takana, mutta toivottavasti monta ilonaihetta edessäpäin. Joukkueen sisällä ei lopettamisista tai hoppaamisista ole ollut mitään puhetta, mutta eiköhän Sauserit jälleen jonkunlaisen kokoonpanon ensi kaudelle saa kasaan. Tasapuoliset onnentoivotukset kaikille jatkossa oleville joukkueille, jotka olivat tällä kaudella meitä parempia. Nähdään jälleen ensi kaudella, playoffeissa.

Terveisin Ilja ja muut sauserit

Kirjoittanut: Neal Chaucer
Julkaistu 27.10.2014 16:43
Luettu: 1161 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.