Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Menikö se nyt niiko Strömsössä?

'Juu huonompi joukkue täs jatkoon meni, mutta toivottavasti viihdytte sarjajumbona ens kaudella. Näemmä kannattaa sijottaa pelipäivät jatkossakin niihin viimesiin mahdollisiin, niin voitte jopa voittaa otteluita!'

             Näin sanoi eräs herrasmies, kun Divariin 1/13 kaudeksi nousimme. Pettymys lienee ollut kyseisen herran joukkueessa melko suuri ja siitä ylitsepääseminen on saattanut kestää jonkin aikaan. (Tuskimpa vain, pientä heittoa vain!) Nno tästäkös joukkueemme sisuuntui ensimmäiselle Divari kaudelleen ja vielä kausiennakon näyttäessä jumbosijoja Divarissa sai se joukkueemme entistä enemmän näyttämään mihin todella pystymme. 1/13 Kauden loputtua joukkue löytyikin Divarin sarjataulukosta sijalta 3.
            Tästä tuloksesta joukkue oli enemmän kuin tyytyväinen, sillä olimme todella pystyneet näyttämään mihin pystymme ja olimme alusta asti tienneetkin sen, että joukkueessa olisi potentiaalia. Liigakarsinnoissa kaikki kuitenkin kääntyi päinvastoin, kun joukkueen tavan mukaan tiukkoihin peleihin kutsuttiin pelaamaan joukkueen huumeaddikti Bizon (Topham kasasi taas kerran Ikean pöytiä tai tietokone tasoa). Jätkä joka ei ollut kiekkossa käynytkään vuoteen tai pariin olikin yhtäkkiä joukkueen pelaavassa kokoonpanossa ja heti aluksi liigakarsinnoissa. Kaudelle ei siis saatu sitä lopullista kruunua, vaan Divarissa saatiin pelata vielä toinenkin kausi.

              Toinen kausi Divarissa menikin sitten ehkä hieman huonommin kuin mitä joukkue todella olisi voinut pärjätä, mutta tuloksena oli runkosarjan päätteeksi sija 6. Ei sekään tietysti huono ollut, mutta jotenkin joukkueen sisällä paistoi tietynlainen pettymys ja joukkueen sisäiset välitkin alkoivat rappeutua hieman johtuen allekirjoittaneen luvattoman surkeasta asenteesta ja ehkä siellä hieman oli se kuuluisa keltainen ainekkin noussut hattuun (Pahoittelut tästä siis kaudella 2/13 joukkueessa pelanneille ja niitä jotka minua joutuivat kestämään).
              Toiset liigakarsinnat olivat siis edessä ja joukkueen konkarit (HemB & Brutus) pitivät odotuksia korkealla ja toivoivat nousua liigaan, sillä olihan herrojen pelillinen taso liigaan verrattavissa. Näin ei kuitenkaan käynyt, kun pelit jouduttiin pelaamaan HC Tyrmäystä vastaan 3 hyökkääjällä ja 1 ylemmälläpuolustajalla (Topham oli tälläkin kertaa kasaamassa Ikean tuottelemuksia ja Bizon nyt oli tekemässä sitä, mihin hänen elämänsä on nykyäänkin kohdistunut). No tästäkään liigaan noususta ei tullut mitään ja olimme taas itse tyrineet mahdollisuutemme sinne. Pettymys joukkueessa oli valtava ja tunnelma oli melkoisen latistunut ja epätoivoinen.. Taasko näin kävi, että pilasimme itse omat mahdollisuutemme ja hävisimme loppujen lopuksi meitä paremmalle joukkueelle.

            Kaudelle 3/13 Divarissa tapahtui muutoksia ja joukkueet jaettiin kahteen 18 joukkueen lohkoon (mikä on mielestäni aivan liian paljon). Kauteen lähdettäessä näkökulmat olivat mielenkiintoiset, sillä nyt joukkue oli taas kasannut uuden luottamuksen ja motivaation jengiin ja usko pärjäämiseen oli taas suuri, mutta mitenkäs siinä sitten kävikään. Runkosarjan lopuksi Rovers löytyi sarjataulukosta sijalta 9. Näin ollen kausi ei jatkunut runkosarjan jälkeen, vaan paikka olisi tulevallakin kaudella 1.Divarissa. Pettymyksen tunteet valtasivat joukkueen ja joukkue alkoikin hajota pahasti käteen melkein heti kauden loputtua. Kaikki vanhat runkopelaajat häipyivät joko muihin jengeihin pelaamaan tai lopettivat uransa. Jälkinmäinen näistä pätee myöskin allekirjoittaneeseen, joka ripusti hokkarit naulaan ja eksyi kadotukseen.

           Kausi 1/14 olikin sitten varmasti tuloksellisesti se huonoin ja p*skin. Itse allekirjoittanut ei silloin joukkueen riveissä pelannut, mutta Topham piti joukkueen pystyssä. Hän kasasi joukkueen vain vähän ennen kauden alkua ja onnistui viemään joukkueen läpi kauden, vaikka toki pidemmällä 'valmistautumis' ajalla olisi tulos ollut parempi. Runkosarjan jälkeen joukkue majaili sijalla 9. Tämä tulos tiesi sitä, että joukkue joutuisi taistelemaan paikastaan Divarissa kauden päätteeksi. Tuloksellisesti ja sijoitukseltaan penkin alle menneen kauden jälkeen allekirjoittanutkin otti hokkarit pois naulasta ja siirtyi takaisin joukkueen pvh:ksi ja alkoikin tuumasta toimeen ennen karsintoja.
            Tartuttuani siis tuumasta toimeen aloin kasaamaan joukkuetta aivan erilaisella motivaatiolla ja sainkin homman hoidettua yllättävän nopeasti ja hyvin, kun joukkue oli jo parin viikon sisällä kasassa ja karsintoja päästiin pelaamaan! Joukkueeseen saatiin uusina pelaajina sharb, Arca, Timothy, Ilya ja saver. Vanhoista pelaajista takaisin palasivat jo kesken kauden tullut Jusaa, sekä myöskin HemB ja itse allekirjoittanut (Marquez). Myöskin yhtäkkisen paluun pelikentille teki joukkueessa lähinnä maskotin roolia hoitanut Bizon, jonka paluu on ollut yllättävänkin hyvä, eikä tällä nuorella miehen alulla ollut edes vaikeuksia palata tasolle jolla Rovers on.
            Nyt joukkue onkin saanut piristysruiskeen ja aktiivisuus on noussut huimasti. Uudet pelaajat ovat sopeutuneet vanhojen pelaajiemme joukkoon hyvin, eikä erimielisyyksiäkään ole tullut ilmi. Karsinnoissakin olemme tällä hetkellä B-Lohkon 1. tuloksella 3-2-1 ja paikan säilyttäminen 1.Divarissa on todennäköistä.

             Suunnattaessa katseita hivenen tulevaan kauteen voin itse henkilökohtaisesti todeta, että tilanne näyttää tällä hetkellä todella hyvältä ja odotan itse tulevalta kaudelta suoritusta jolla pystyisimme taistelemaan Divarin kärkisijoista ja paikoista liigakarsinnoissa. Joukkueeseen löytyi pelaajia jotka pystyivät tuomaan takaisin peli-ilon ja tasokkuuden joka joukkueessa oli ehkä kuluvien kausien aikana kadonnut (Toivottavasti pelaajat eivät minnekkään katoa tämän luettuaan). Voinen siis sanoa, että mikäli Rovers Divarissa nähdään tulevalla kaudella, niin jokainen vastustaja tulee saamaan meistä tiukan vastuksen ja tekemään todella työtä voittaakseen meidät!

Tälläinen pieni historiikki ja katsaus tähän hetkeen tuli siis kirjoiteltua! Pahoittelut lukuisista kirjoitusvirheistä, mutta eiköhän pääasia ole se, että teksti ymmärettäisiin edes jollain tavalla ja jokainen lukija pääsisi hieman kokemaan, että millaista vuoristorataa tämänkin joukkueen aikakausi Kiekkoliigan alaisuudessa on ollut! Toivotan myöskin jokaiselle joukkueelle onnea Divarikarsintoihin ja tulevaan kauteen sekä Divarissa ja Liigassa!

Kiitos, kumarrus ja poistuminen takavasemmalle! ,,/ d-O_o-b ,,/
- Marquez & Rovers

Kirjoittanut: Rovers
Julkaistu 21.02.2014 12:35
Luettu: 1356 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.