Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kliigan huonoin joukkue

Terve!

Puhutaan joukkueesta Frankfurt Lions, joka on sarjatasonsa, ja samalla koko Kiekkoliigan pelillisesti paskimmin pärjännyt joukkue tällä kaudella. Syitä on varmasti monia, mutta meitä ei kiinnosta alkaa niitä miettimään sen enempää. Miten helvetissä aiemmilta kausilta tuttu FL:n joukkuepuolustus on kussu näin helvetin paljon? Ennen pelattiin ja puolustettiin tiiviisti, kurinalaisesti ja rohkeasti ilman että menetyksen jälkeen soi aina omissa, as nowdays. Ennen saatiin palkintoja nimeltä  vähiten päästettyjä maaleja ja pärjättiin korkeimman sarjatason joukkueillekin kevyesti. Jotain mitalejakin taisi joskus tulla mitä jonnet ei muista... Kertokaa mulle mikä vittu meidän pelissä vaivaa!

Jos aletaan miettimään tarkemmin, niin suurimmat syythän löytyy varmasti joukkueen vastuuhenkilöissä (?). Miksi ollaan päästetty homma menemään näin? Ollaanko oltu liian laiskoja ja tietämättömiä tämänhetkisestä tilanteesta, eikä olla kateltu tilannetta realistisin lasein. Noh... Sori joukkueessa pelaaville pelaajille, että peli ei ole mennyt niin kuin on odotettu, ja kaikki pelillisessä toiminnassa on pitkin vittua. Eiköhän me tämä saada korjattua jollain tavalla... Suurin kysymys kuuluukin, kiinnostaako uusia... Oho, itseasiassa tällä hetkellä tarkemmin katsottuna Duntskia (:D) auttamaan joukkuetta ylöspäin, niin ettei potentiaalinen pelillinen taso laske.

Pelaajapolitiikkaan ja näkemykseen tulee muutos, aiemmin olemme pyrkineet pelaamaan melko pienellä ja kapealla kokoonpanolla kaudesta toiseen, ja nyt olemme kohdanneet sen suurimman haasteen, aktiivisuuden. Veli gynä tetsaa armeijassa... Nörtti Konrad pelaa wowia.... Rakas Mufu opiskelee professoriks... Oldschool Bresagk pelaa pivee... Arska tarkastaa laukkuja lentokentällä... Velmu panee hyvännäköstä vaimoaan... sba ampuu headshotteja CS:ssä... Vanha Midian pyörittää bordellia... Antrov.. Kukas se on...  Duntski käy treffeillä lahtelaisten kanssa... Ja mestari make nyt pyörii omassa paskassa muuten vaan... Heh...
Ensimmäisten neljän aktiivisuus on 0, ja muut pelaa sillon kuin huudellaan paikalle, harvoin silloinkaan... 7 pelaajaa ja 4 (5) pitäisi olla joka päivä samaan aikaan pelaamassa. Ei onnistu meiltä tällä hetkellä! Mutta tulee onnistumaan tulevien pelaajavärväysten myötä.

Etsimme ensi kautta varten jokaiselle pelipaikalle pelaajia, niin hyökkääjää, ylempää pakkia kuin alinta pakkia. Määriä on mahdoton sanoa, mutta se mikä riittää jokapäiväiseen pelailuun... Pelaajilta odotamme aktiivisuutta ja kokemusta. Paino sanalle aktiivisuus. Potentiaalista pelitasoamme emme myöskään halua pudottaa, joten ennen kuin pistät hakemuksen, niin mieti oikeasti oletko se oikea hemuli meidän rinkiin.
Testille otamme kaikki, jotka kiinnostavat ja ovat pelillisesti oikeutettuja.

Se mikä meitä nyt kiinnostaa, on nostaa joukkue takaisin odotetuille sijoituksille sarjataulukossa. Se ei vaadi mitään natsimeininkiä, mitä meiltä ei löydy, mutta se vaatii pelaamista, oikeaa asennetta ja oikeita pelaajia.

Ei muuta kun tsemii loppukauteen ja nähää pelikentillä...

-Makze

Kirjoittanut: Frankfurt Lions
Julkaistu 17.09.2012 16:54
Luettu: 739 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.