Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Koeralauman mietteitä

Muutaman päivän päästä kausi alkaa olemaan puolivälissä & koiralauman pelit ovat sujuneet enemmän tai vähemmän ailahtelevasti. On tullut 7-3 voitto & samalla heti perään 8-1 häviö. Tasaisuus onkin ollut leirissämme se asia, jota jokainen joukkueemme pelaaja varmasti kaipaa lisää joukkueeseemme. Välillä tuntuu, että peli sujuu kuin se unelma & heti perään sitten voikin tulla yhtäkkiä täys tyrmäys joukkueelta kuin joukkueelta. No tästä kuitenkaan joukkue ei ole masentunut, vaan elää siinä toivossa, että tasaisuus tulee aikanaan & sitä kautta myös ne fiiliksetkin saadaan huippuunsa.

Aktiivisuus on asia joka myöskin on ollu joukkueen sisällä muutamien viikkojen ajan todella heikkoa. Pelejä on pelattu harvakseltaan & divapelien pelaaminen alta pois on tuntunut aina jäävän sille viimeiselle päivälle, mikä tietysti ei ole hyvä asia. Eräs joukkuepelaajistamme sanoikin tässä muinoin, että meidän kesäloma on jatkunu muutaman viikon pitempään, kuin mitä piti. Mutta ymmärtäähän tämän epäaktiivisuuden joukkueemme keskuudessa, kun jokaisella on jotain menoa, jos ei ole kirjoitukset syksyllä/keväällä, niin silloin kuvioita sotkemassa ovat naiset tai työ. Jotenka antakaamme tämä joukkuepelaajille anteeksi.

Sitten menneellä olevaan kauteen. Pelillisesti joukkue on vielä huimasti jäljessä parhaimpaansa & kauden mittaan tullaankin varmasti näkemään sisuuntuneempi Rovers, kuin alkukaudella. Kausi on tähän mennessä mennyt kohtalaisesti, sillä yhdeksästä pelistä tuloksena on ollut viisi voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Runkosarjassa tällä tuloksella irtoaa tällä hetkellä 8. paikka, mikä ei ole sitä mitä joukkue kauden alkaessa lähti hakemaan! Pelillisestä huipusta on silti ollut viittauksia, sillä mm. joukkueeseen kauden alussa värvätty HemB, on piristäny joukkueen peliä huomattavasti & onkin ollut joukkueen kantava voima hyökkäyspäässä.

Seuraavaksi arvioidaankin hieman pelaajistomme alkukautta. Aloittakaamme puolustajista, joiden alkukausi on ollut vaikea, sillä hyökkääjiltä ei ole tahtonut tulla hirveästi apua.

Topham: Joukkueen 'liideri' puolustuspäässä, on saanut tällä alkukaudella huilata ehkä hieman enemmän kuin viime kaudella, sillä onhan hän pelannut vain 3 peliä, siinä missä joukkueen toinen 'puukäsi' Bizon on pelannut jo 6 peliä. On kuitenkin pelannut pelaamissaan otteluissaan vahvasti & auttanut joukkuetta parhaansa mukaan. Iski myös ratkaisumaalin joukkueen ensimmäisessä voitossa tällä kaudella. Loppukaudesta tulee varmasti nostamaan pelattujen otteluiden saldoa & auttamaan joukkuetta kohti kirkkainta kärkeä.

Bizon: Joukkueen b-piste pyssy, jolla on tapana nousta aina alimman pelaajan tontilta hyökkäyksen kärkeen & etsiytyä kiekon kanssa b-pisteen kohdalle, josta tämä pakki tekee varmastikkin 80% varmuudella. Aloitti kauden ehkä hivenen alakanttiin, mutta on parantanut peli peliltä omaa peliäänsä. Pelaa myöskin parasta kautta pisteiden valossa, sillä parhaalta kaudelta pelaajalle oli kertynyt vain 0+3 9gp, mikä sekään ei ole huono, mutta tällä kaudella tahti on ollut eri, sillä puolustuksemme muuri on iskenyt kuudessa pelaamassaan pelissä komeat 2+3 tehot! Hyvin sujuneen alkukauden jälkeen, tältä pelaajalta sopii siis odottaa erinomaista loppukautta!

pahajaska: Monitoimimies, on sana jolla tätä pelaajaa voi kuvailla. Kun hänet joukkueeseen otettiin peluutettiin häntä, ylempänä puolustajana, alempana puolustajana & jopa hyökkääjänä & siltikin pelaaja ei väittänyt vastaan vaan hoiti hommansa parhaan mukaan. Kolmessa pelaamassaan ottelussa on pelaaja iskenyt 1+4 tehot. On kuitenkin selvää, että viretasonsa löydettyä pelaaja tulee nostamaan osakkeitaan ylemmänpuolustajan paikalla.

Fronda:Meidän kevarimies & naistemies. Välillä kun mietitään jengi kesken, että oisko peliä kenties illalla, niin aina tulee mieleen kysyä tätä kyseistä pelaajaa pelaamaan, mutta usein se vastaus on:'ei pyge, oon menossa kylille' tai 'on muita suunnitelmia illaks'. No joukkue ei siitä ole lannistunut, vaan jaksamme aina odottaa Frondaa pelaamaan kiekkoon. Tällä kaudella tämä taitava ylempipuolustaja on pelannut kolme ottelua, joissa on iskenyt tehot 3+5, mikä on joukkueen kolmanneksi eniten. Kauden kääntyessä loppupuolelle, uskomme kuitenkin joukkueen keskuudessa, että tämä uskomaton yppe, palaa keskuuteemme & auttaa joukkuettaansa parhaan mukaan!

Jusaa: Maestro, on nimi mitä tästä kyseisestä pelaajasta voidaan käyttää. Ylivoimasesti joukkueen taitavin & kovimman pelisilmän omaava pelaaja. On aloittanut kauden, ehkä hivenen kevyemmällä pelitaakalla kuin aikaisempina kausina, jolloin ei huili pelejä tullut paljoa mitään. On tyytynyt pelaamaan jämä minuutteja & paikkaamaan kun on ollut tarvista. Kuudessa pelaamassaan ottelussa tämä taitava ylempipuolustaja/hyökkääjä on tehnyt tehot 1+7, mikä on melko vähäinen määrä verrattuna viime kauteen. Kentällä ollessaan pelaaja, on joukkueen pelinrakentaja & monestikkin useat tilanteet rakentuvat juuri tämän jätkän maagisista syötöistä, joista hyökkääjämme saavat sitten nauttia. Tulee varmasti olemaan näkyvmäpi pelaaja joukkueessa loppukaudella & mahdollisissa karsinnoissa.


Brutus: Adoniksista napattu pelaaja oli joukkueeseen saavuttua todellinen vahvistus meille & on osoittanut sen myöskin kahdessa pelaamassaan divaripelissä, joissa taululle on kirjautuneet tehot 3+3. On kuitenkin ollut toisen jakson aikana pienessä hiljaiselossa, eikä pelaajaa ole kovinkaan paljoa näkynyt onlinessa. Tämänkin pelaajan kohdalla varmasti puhutaan vielä siitä pitkittyneestä kesälomasta, joten eiköhän pelaaja ala heräillä kauden kääntyessä loppujaksoille. Tuo joukkueemme peliin rauhallisuutta, kokemusta & ratkaisutaitoa tiukissa paikoissa. Kädet eivät tärise tällä pelimiehellä & läppääkin sieltä joskus saattaa lentää kesken ottelun.


HemB: 7gp 13+13, kertovat varmastikkin ainakin jotain kyseisen pelaajan merkityksestä joukkueelle. On yhdessä allekirjoittaneen kanssa kantanut alkukaudella päävastuun joukkueen maalinteosta & hyökkäyspelistä. Tuo joukkueen peliin huomattavasti lisää taitoa & rauhallisuutta, mikä avaa taas sitten muille pelaajille enemmän mahdollisuuksia hakea paikkaa, sillä tämä pelaaja kyllä hoksaa, jos joukkuetoveri hakee itseään hyvään paikkaan. Tulee varmasti jatkamaan joukkueen ratkaisupelaajina myös loppukaudella, joten nähtäväksi jää, miten korkealla pelaaja sijoittuu sitten mm. pistepörsissä. Tärkeä palanen siinä ,jos joukkue meinaa nousua tavoitella.

Marquez: Joukkueen nuorin pelaaja, joka on tällä kaudella ottanut lupaamaansa peliaikaa & tehnyt sitä kautta myös tulosta. On varmasti vielä tuntematon monille kiekkoliigan pelaajille, mutta tulevaisuudessa kyseinen pelaaja voi (mikäli maltti & aika riittää) olla yksi kiekkoliigan huippunimiä. Kahdeksassa ottelussa 14+14 tehot takonut pelaaja osaa olla vaarallinen kiekon kanssa & hakeutua oveliinkin paikkoihin, mistä sitten tekee maalin. Yhteenpeluu HemBin kanssa alkoi sujumaan takkuilematta heti ensimäisestä pelistä alkaen, mikä onkin varmasti osasyy siihen, että tämä kaksikko keikkuu Roversin pistepörssin kärjessä. Mikäli aktiivisuus riittää pelaajalla, niin tulee olemaan yksi joukkueen peliahneimmista pelaajista tällä kaudella.


Tässä oli siis tälläinen pikku arvio meidän pelaajistosta & heidän kauden alusta. Varautukaa siis siihen, että kauden puolivälin saapuessa, tullaan näkemään ihka uusi Rovers, jossa on sisua & voiton tahtoa!

Markku kiittää & kuittaa!
Hyvää yötä kiekkokansa!

Kirjoittanut: Rovers
Julkaistu 01.09.2012 02:16
Luettu: 567 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.