Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Legendaarinen joukkue jättää liigapelit

Jopa legendan maineeseen (2x 3.Divarin jumbosija ja miinustilastot uusiksi laittamalla) päässyt Lowell Devils päättää jättää liigajäät ja ruveta hiljaiselolle.
Mutta joo, eihän se iha mennyt niinku piti ja mihin olisi oikeasti pitänyt pystyä. Ensimmäinen kausi meni aivan penkinalle ja ilman Septicin panosta se olisi myös jäänytkin ainoaksi kaudeksi. Päätettiin kuitenkin kokeilla - vielä kerran pojat- periaatteella seuraava kausi ja saatiinki offseasonilla peli kulkeen varsin mukavasti. Alkukausi lähtikin hyvin käynriin(Ekasta pelistä voitto :o) ja sen jälkeen peli kusikin käsille. Joka äijällä hirveä apina selässä ja maalinteko oli onnetonta, omissa tosin soi senkin edestä. Osa syy huonoon pelin on se, että päätettiin pelata pienellä rosterilla kausi läpi, mutta eihän se onnistu jos suurinosa pelaajista on työssäkäyviä alkoholisteja ja peliaikaa on se pari tuntia alkuillasta. Väkipakolla jouduttiin pelaan iltapelejä ja tulos oli sen mukainen.
Mutta nyt on devilsien huikean pitkä ura ohi ja jatketaan joukkueiden kiusaamista tuolla harkkamatsien parissa, ja ehkä joskus liigan parissakin mutta se on sitten tuonnempana.

Hyvää kevättä vain kaikille!

-korsteeni, Suomi ja sisärata

Kirjoittanut: Lowell Devils
Julkaistu 06.05.2012 23:48
Luettu: 505 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.