Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Viikonloppu lukemista

Noniin nyt on jälleen aika julkaista lehdistötiedote Piratesin alkukaudesta 1.divar... 2.divarissa ja kertoa myös tämän hieman tunnelmasta joukkueen sisällä.

Aloitetaan näin alkuun putoamisesta 2.divariin mikä oli shokki myös joukkueelle ja muille pelaajille. Ennakossa meitä ennakoitiin sijalle 1-3 vaikka olisi pitänyt olla sijalla 11-13. Nojoo kuitenkin, kausi oli lähes katastrofaalinen ja ensimmäinen virhe minkä itse tein oli antaa nanille pvh oikeudet.  Joukkueen pelaamisessa ei ollut mitään järkeä, hyökkääjät hyökkäsi, puolustajat puolusti. Yhteispelistä ei tietoakaan. Ainakin 11 peliä pelasimme 2 ypn kanssa joista luonnollisesti tuli vain 2 voittoa. Aina kun oli neljä onlinessa oli kaikilla kauhia kiire pelata niitä divaripelejä. Olit sitten krapulassa, tai et ole pelannut viikkoon niin olit pelikentällä koska ne oli vain jostain kumman syystä pakko saada alta poies. Näitä syitä voidaan pitää syynä divariputoamiseen.

Kyseisen putoamisen ja monien muiden asioiden takia, jouduin uusimaan joukkueen ihan puhtaaksi. Epäaktiivisimmat ja peeloimmat pelaajat heitettiin samantien ulos joukkueesta ja tilalle otettiin aktiivisia ja ei ihan niin peeloja pelaajia kuin nani. Vaikka nani on osa Pirates perhettä, oli pakko ihan Piratesin vuoksi irtisanoa sopimus toistaiseksi. Kokoonpanoon viime kaudesta tälle kaudelle jäi vain 2 pelaajaa (minä, Drury). Oikeiden pelaajien löytäminen ei siltikään ollut niin vaikeeta kuin kuvittelin, sillä joukkueeseen tuli 3 entistä Piratesin pelaajaa (Rece, Ulja, Zach) joten yhteispelin löytäminen ei ollut niin iso ongelma. Asiat sujuu tällä hetkellä paremmin kuin hyvin sillä joukkueella ei ole sisäisiä riitoja ja huutelua sattuu harvemmin(Affliction peliä ei lasketa) nyt kun nani & Kohis ovat ulkona joukkueesta. Täällä on mukava pelata ja oleskella ja viikonloputkin kiekon ääressä kelpaa mainiosti pitkästä aikaa.

Tällä hetkellä Pirates porskuttaa sarjataulukossa kärjessä vaikka Team Sahara hengittää ikävästi niskaan. Mukaan tulee myös teinijengi Getafe joka varmasti tekee runkosarjan voiton hyvin vaikeaksi meille. Vaikka olemmekin johdossa eikä peliäkään ole hävitty (kiitos Elite Razorin) en ole siltikään täysin tyytyväinen peliimme. Tietyt ottelut olemme tehneet liian vaikeaksi surkealla maalintekotaidolla. Tämän takia GM-roy päätti sponsoroida yhdelle hyökkääjistään practice huoneen jotta tuloksia alkaisi tulemaan. Harmi vain että se ei ole tähän mennessä auttanut juuri lainkaan eikä rahat riitä sponsoroimaan huonetta jokaiselle hyökkääjälle. Pirates tekee kuitenkin töitä tämän suhteen ja tulee varmasti jatkamaan loppukauteen asti aktiivista pelailuaan.

Omakohtaisia veikkauksia:

Runkosarjan voittaja: Pirates
Pistepörssin voittaja: ssamu
Paras maalintekijä: ssamu
1.divariin nousijat: Pirates ja Getafe
2. Divarin viimeinen: Kuoletus (älkää ottako herneit nenää :S)
2. Divarin paras hyökkääjä: ettan tai WORM
2. Divarin paras puolustaja: roy(xD), tögö tai Juus0

Tälle viikonlopulle suosittelen biisivalintaa: LMFAO - Champagne Showers

Näihin sanoihin Piratesin ainut ja juuri valmistunut YLIOPPILAS eli roy lopettaa lehdistötiedotteen.

Kirjoittanut: Pirates
Julkaistu 18.11.2011 16:31
Luettu: 565 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.