Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kulta kouraan ja katse ensi kauteen

Kello 2 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Hollowin pukuhuoneessa oli riehakas tunnelma. Kaikki neljä pelaajaa plus gm-jomppa olivat aivan ekstaasissa kullan tuoman tyydytyksen myötä. Uni ei tahtonut tulla kenellekkään, ja kultaa hehkutettiin tiim-chatissa pitkään. Unelmasta tuli totta.

Maanantaiaamuna palattiin todellisuuteen: hartiat jumissa, selkä kipeä, ikenet ruvella ja väsymys kova. Tämä peli vie mehut kovemmistakin kavereista, kestihän finaalisarja lähemmäs neljä tuntia. Oli hienoa nähdä, että meitäkin kannustettiin ja pystyimme kokoamaan itsemme tappioasemasta voittoon neljännessä pelissä, jossa mestaruus oli katkolla vastustajalle.

Tähän lyhyeeseen katsaukseen lisäys, että etsimme ensi kaudelle pelaajia. Yhteyttä voi ottaa Skilliin noteitse. Taitoja pitää löytyä sen verran, että ensi kaudella tulisi kultaa uusiksi.

Kiitos kumarrus kaikille vastustajille tästä kaudesta ja erityiset kiitokset Neal Chaucerille tasaistakin tasaisemmasta finaalisarjasta. Pääsimme siihen tavoitteeseen, mihin moni ei pääse: peli läpi.

Kirjoittanut: Hollow
Julkaistu 31.10.2011 21:52
Luettu: 452 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.