Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Liigajokerit

Kyseinen teksti on kirjoitettu Brutal Killers - Miesten Kesken aikana.

Sekavat tunnelmat kopissa.. Kuka tippuu, kuka ei? Ficen sanoja lainaten mikäli Miesten kesken nappaa 4 pistettä kahdesta ottelusta, on Jokereiden turha haikailla liigaan ja paikan vie tunnettu liigajyrä Club Of Härmä. Vastustajina MK:lla on viime kauden liigassa pelannut Narrilauma sekä divaria dominoineet Brutal Killersit. Paikasta liigaan tasapistein taistelevat COH ja HJ, ja kyseinen peli on kaikki kaikessa. Tällä hetkellä tilanne näyttäisi siltä (mikäli todennäköisyyksiin on luottamista), että COH tippuu ja Brutalit voittavat MK:n.

Meille yllätyksenä tuli se, että keskinäisten otteluiden maaliero esiintyy suuremmassa osassa kuin koko karsintojen maaliero. Mikäli asiat olisivat olleet toisin, olisi turha kirjotella mitään lehdistötiedoitteita jännityksen alaisissa tunnelmissa, sillä ensikausi menisi satavarmasti divarissa.

-- Tässä kohtaa peli alkaa --

OEEEE BRUTALIT TEKEVÄT MAALIN.. Tilanne on nyt se, että edes tasapeli ei riitä meille Jokereille, vaan Brutaleiden tosiaan on VOITETTAVA, jotta tämäkin divarijengi nousisi Kiekkoliigan korkeimmalle sarjatasolle..

BRUTALIT TEKEVÄT TOISEN!!!!!
..miesten kesken kaventavat, tilanne siis 2-1..

BRUTALIT TEKEVÄT!! 3-1 ja kopissa jälleen parempi tunnelma kuin 30 sekunttia sitten..
..or not.. Ajassa 2:55 3-2 by Miesten kesken..
OEEEEEEEEEEEEEE MIESTEN KESKEN VETÄÄ TOLPAN KAUTTA TOLPPAAN JA VIIVALLE JÄÄ JA VIELÄ KÄY SEPHIROT YRITTÄMÄSSÄ MUTTA TOLPAN KAUTTA MOKELLE!! MK EI NOUSE TASOIHIN, TUNNELMA KATOSSA!

Kynnet lie jo syöty aikoja sitten ja vasta ensimmäinen erä menossa.

Runkosarjan kuudes sija ja Karsinnat alkoivat siis 1. kierroksella Adoniksia vastaan, jotka sijoittuivat runkosarjan kolmanneksi. Ottelusarjan suoritimme yllättäen puhtaasti. Ottelusarjan odotettiin olevan erittäinkin tiukka. Karsintojen 2. kierros ei ehkä mennyt yhtä toivotulla tavalla(?), sitä ei vielä tiedä, mutta toive sekä tavoite oli liigaan ilman ihmeempää deadline-päivän jännitystä. Ei kaikkea voi saada. Runkosarjakaan tosiaan ei mennyt aivan niin hyvin kuin oli toivottu, mutta tuleehan sitä olla tyytyväinen, sillä sehän on aivan se ja sama kenet voittaa, että pääsee toiselle kierrokselle.

-- ENSIMMÄINEN ERÄTAUKO --
*Kirjoitustauko, ranteiden pyöräytyksiä sekä venytyksiä*
-- TOINEN ERÄ ALKAA --

Fice kertoo ytimekkäästi karsintatilanteesta, keskenäisten otteluiden pisteet ovat AMD 3, COH 2, HJ 1.. Eli tiputtaisiin mikäli MK voittaa.
Tosiaan, en itse käsitä vieläkään, että miten muka vielä tässä vaiheessa voidaan olla jatkossa, mutta oh well.. Kelpaa, jos vaan mahdollisuus nousta! Tunnelmat sekavat, kuten viimenäkemälläkin. Daasaman pyytää painottamaan lehdistötiedoitteen runkosarjastooreihin yms. täyttä paskaa.. Fice lupailee etusivu-uutista siitä, miten karsintatiputusjärjestelmä toimii käytännössä. Aikaa kuluu Sephirotin lagaamisessa, HYVÄ, sillä tilanne on Brutaleiden sekä meidän eduksi.. Allekirjoittanut käy vetämässä röökin tähän väliin..

..kyseiseen tupakkaan tuskin meni aikaa edes minuuttia ja tilanne edelleen 3-2 Brutaleille..
JA PORON KYLMÄ RATKAISU (passi oneen) 2V1 TILANTEESSA ANTAA RAUHAA JOKEREIDEN KOPPIIN!!! 4-2!!!!!!!

Cypressin kiroillessa ja meidän (toistaiseksi) juhliessa saavutaankin erätaukoon.

-- TOINEN ERÄVITUNTAUKO --

mk voi tulla helpostikki viel
^MULKKU

-- PELI JATQ --

5.30 LIIGANOUSUUN!! H-U-I-K-E-A-A-! Katsomossa mitä luultavimmin täristään enemmän kuin itse kentällä.

bk luottaa maalivahtiin
^MULKKU

JA 5-2!! BRUTALIT OOTTE KINGEI OIKEESTI!! 4.40 JÄLJELLÄ!
6-2 & 3.40 JÄLJELLÄ!

=Daasaman= liiga kts
=Daasaman= 5. liigakarsinta tuotti tulosta

suoraan sanoen hävettää tippuu, ku bk oli ainut jengi, joka esitti hyvää pelii liigakarsinnois
ei ihme
ootko kattonu kui paljo ne pelaa
lintsaa koulusta jne ja äiti vie koneen
^Katkeruus??? :))

EIHH! 6-3! Np, 2.04 jäljellä!

YKSI MINUUTTI!! Brutalit ku meinasivat viel seittemännenki iskeä!

JA NOUSU LIIGAAN, KIITOS BRUTALIT!

-- GAME OVER, JOKERIT WINS--

Totta puhuen Epicalin kommentti tasottomuudesta osui ainakin meidän kohdalla oikeaan, ei pelin taso ollut toivottua ja tosiaan itseääntoistaen tiukoille meni.

Terveisin Nature (lehtarin suurin tunnelmoitsija) & muu jokerilauma!

Daasamanin lisäys lehdistötiedoitteeseen:

No mitä sit itte kaudesta. Runkosarjan 6. sija. Huonosti meni, kun meitä odotettiin top-3 ja oletimme näin myös itse. Puolustajien epäaktiivisuus vaikeutti pelejä, ainoastaan joninho oli aktiivinen, mutta seki oli koko kauden pelikiellos nii ei mtn hyötyy. Ei täs muuta, onnea kaikille nousijoille! Ja sori jos lehtari on tylsä, Nature hoiti kirjoittamisen suurimmaks osaks.

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 31.10.2011 00:16
Luettu: 658 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.