Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Piratesin neljäs kausi 1.divarissa

Kuten otsikosta näet, tämä on Piratesin neljäs kausi 1.divarissa ja myös ehdottomasti historian huonoin kausi mitä Pirates on ikinä taipaleensa aikana pelannut. Lopuista peleistä on pakko saada voitto, jotta Pirates olisi jälleen mukana liigakarsinnoissa. Tähän tavoitteeseen pyritään ja tällä hetkellä näyttää hyvältä varsinkin kun Lico saapui joukkueeseemme mikä toi paljon intoa, asennetta ja aktiivisuutta joukkueeseen. Joukkueessamme on divarin parhaimpia pelaajia ja silti menestyksemme on ollut näin huono. Mikä on siis mennyt vikaan? Pelejä pelattu kahdella ypllä, pelataan pelejä ilman mitään treenejä viikon tauon jälkeen, pelataan pelejä asenteella "hällä väliä kunhan nani saa statseja". Alkukaudesta tähän päivään asti touhumme on ollut... miten sen nyt sanoisi... LUOKATONTA, joten tästä lehdistötiedotteesta eteenpäin lupaan menestyksekkäämmän Piratesin joka vielä nousee pois tästä ahdingosta joka nyt kalvaa sisällämme.

Joukkueemme päävastuuhenkilö (19cm) joka on myös varmasti kiekkoLIIGAN naurettavin päävastuuhenkilö, on joukkuehengen nostattamiseksi järjestänyt Piratesin pelaajille ja myös Piratesin entisille pelaajille laivareissun. Todennäköisesti reissu tulee olemaan todellinen farssi mutta täytyyhän meidän pelaajien auttaa rakasta päävastuuhenkilöämme naisen metsästyksessä kun hän ei siinä ole vielä onnistunut.

Tietysti tähän sanoja kuvaamattoman väsyneeseen laivareissuun otetaan mielellään lisää vieläkin väsyneempiä kiekkoilijoita joten ota yhteys 19 senttiseen ja ilmoita itsesi mukaan.

Pirates päättää lehdistötiedotteen tähän. Toivotan suuresti onnea kaikille seuratovereille loppukauden peleihin.

P.S. haluan nostaa myös maailman suurimman hatun Nemesikselle, upeaa kiekkoa pelistä toiseen, onnittelut!

Kirjoittanut: Pirates
Julkaistu 29.08.2011 17:57
Luettu: 451 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.