Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Ei mulla muuta

Täten on aika julistaaa se viralliseksi,  Ankkojen nousu kiekkoliigan korkeimmalle sarjatasolle on nyt totta, ja vuoden alussa poika saunoo Lahden vehreisssä maisemissa.

Ylivoima niin kentällä kuin sen ulkopuolella on ollut tyrmäävää. Pari tilasto tappiota, johtuen huonosta jäästä tai tuomarityöskentelystä on pistänyt miettimäään taas kerran sopupelien mahdollista olemassaoloa kiekko kaukaloissa. Onko asiaa tutkittu? Onko asioihin suhtaudutttu oikealla vakavuudella Sharin ja kumppaneiden toimesta? Kuinka pitää sponsorit lajin parissa? Kuka on oikeasti syyyllinen? Asiaa tarkastellessa on tullut varsin selväksi että mädät nanit pitäisi karsia pois tästä sarjasta. Se on kaikkien edunmukaista, niin myös kyseisesten, jotka tuntevat nyt piston rinnassaaan. Myötähäpeämme on suurta, päästäkäää edes muut piiinasta.

On ollut myös sangen antoisaa huomata että kiekossa on selkeästi ammattiylpeyttä kaudesta toiseen, vuodesta toiseen. Se antaa uskoa tälle ammattikunnalle omaan tekemiseen ja sille että sitä oikeasti arvostetaan. Sinä, mies, joka et itsestä turhaaan pidä ääntä, joka annat tekojesi puhua puolestasi, innoitat meitä muita jaksamaan. Omalla esimerkilläsi kentällä olet antanut paljon tälle sarjalle, ja olet myös ymmärtänyt ettei suurten pelaajien tarvitse puhua omista meriiteistään, kun jokainen kiekonpelaaja ne kuitenkin tietää itsestäänselvyytenä. Kiekon oma Jari Litmanen, meidän oma Tikru2.


Rakkaudella Kiekkoliigan (tulevat) mestarit

Kirjoittanut: Anaheim Mighty Ducks
Julkaistu 23.08.2011 15:04
Luettu: 496 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.