Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Getafen kuulumiset

Heissuli vei rakkaat Kiekkoliigan alaiset pelaajat sekä rakkaat Kiekkoliigan ulkopuoliset pelaajat, jotka luette näitä sivuja vain siksi, että unelmoitte pääsevänne joskus tähän ihanaan liigaan pelaamaan!

Asiasta kolmanteen, eli viime kausi meni kuten meni. Runkosarjan kolmansia olimme B-lohkossa ja ettan aka mr. ES-Jere voitti jonkun syöttöpörssin, josta hän puhuu skypessä joka päivä ja siitä, että kuinka hyvä hän on. Noei vaiskaan onhan hän ihan loistava äiä ja pelaaja! Harmi vaan, että hänen isänsä välillä sammuttelee nettiä, kun Blackheartsia vastaan on yksi erä pelattu, ja antaa muutenkin konekieltoja. Liukkers aka samu hoiti loistavasti ensimmäisen kautensa joukkueen komennossa ja hänet ylennettiin General Manageriksi, hänellä tosin ei ole varaa vaihtaa nimimerkkiä GM-samuksi. Mopomies, exal siis, teki paljon häägens ja sillee, oli törkee tutkapari ettanin kanssa. Mitäs vielä viime kaudesta.. ainii jätettiin nousukarsinnat väliin ja päätettiin jatkaa 3. divarissa vielä tämä kausi (toivottavasti).

Offseason oli aika hauska, heti kauden aluttua allekirjoittanut (ei paljasteta) lähti joukkueesta ja joukkue jopa hajosi kokonaan, kunnes ihana rakas absolutisti Mako (keys) päätti koota joukkueesta Senatorsin. Sitä ei tosin kestänyt kauaa, kun ettan ja exal tuli takas hunttimasta muista joukkueista. Mukaan tarttui myös entinen peelo, kiekon paras uplustaja Juho (anna), joka paljastui Makon märäksi uneksi yhtenä hikisenä yönä, ei siitä sen enempää. Joukkueen runko oli aika pitkälti valmis, tosin puuttui kaksi hyökkäyspään pelaajaa. Ainiin, Jussi (ilona) palasi kotiin vielä, mutta onnistui hommaamaan loppukauden pelikiellot erinäisten syiden takia. Hän vaikuttaa silti katsomosta ja on GM-samun kahvinkeittäjä. No hyökkääjiähän saimme, allekirjoittaneen takaisin muista joukkueista hunttimasta ja nickejä poistelemasta ja hänen mukanaan Sakun (vope) Salavat Julajevista. Todennäköisesti tarjoamme myös Salavatin ealylle sopimusta, mikäli hän suostuu ostamaan itselleen paremman modeemin, jotta hänellä ei lagaisi joka viides minuutti.

Kirjoittaessa tätä lehdistötiedotetta olemme pelanneet viisi ottelua runkosarjasta aika kivalla menestyksellä, viisi voittoa. Vähän säätöä on matkan varrella sattunut ja tulee sattumaan, toivottavasti vastustajat eivät ole niin totisia kuitenkaan. Olisi kiva jatkaa näin, mutta se tappio tulee kyllä vielä. Silti tavoitteemme on runkosarjan voitto sekä nousu 2.divariin ensi kaudelle. Se varmaan nyt on ihan realistista ainakin johtoportaan mielestä sekä allekirjoittaneen. Myös imagokyselystä olisi kiva saada parempi tulos tällä kaudella, olkaa suopeita meille ja unohtakaa vanhat kaunat, jos niitä on. Toivotaan, että ei ainakaan uusia synny, siihen me pyritään.

Vissiin sit jonkinlaiset pelaajaesittelyt kanssa jokaisesta pelaajasta, tässä nyt sitten:

anna (Juho): "anna, anna voinko sua panna"-laulut raikaa Getafen areenalla aamusta iltaan ja illasta aamuun. Loistava puolustaja, joka on elintärkeä pelaaja mikäli päätyyn asti halutaan. Pystyy myös ratkaisemaan pelit itse loistavilla lätyillään, jotka menevät maaliin vastustajan pelaajan takamuksesta.

ettan (Jere): kiekon kuningas, Getafen pelin Messi. Ilman häntä joukkueella ei ole mitään mahdollisuuksia pärjätä jatkossa, harmi vain, että hänen isäntänsä on joukkuettamme vastaan. Katkaisee nettiä ja silleen, jakelee konekieltoja. Rakastaa Jokereita, mutta ei Barcaa, tunnetaan nimillä nuuska ja Willman. Ihana miehenalku olet!

exal (Joonas): aikamoinen sniper, ei kannata jättää laukaisupaikoille. Jeren tutkapari ja osaa myös hyökätä GM-samun kanssa, joka vaatii kyllä aikamoista henkilökohtaista taitoa ja kärsivällisyyttä. Yksi kolmesta imatralaisesta.

ilona (Jussi): tärkeä pelaaja puolustuspäässä, harmi vain, että meni nappaamaan loppukauden pelikiellon. Ei siinä, toivottavasti Jussi jaksaa taistella ja pelata vielä ensi vuoden puolella Getafessa, toivottavasti 2.divarissa!

keys (Mako): kiekon paras yp ja syöttelijä, huikee äijä, jonka kurkusta alas menee aivan kaikki. Screenshottia jos väitteeni ei ole totta. Naisissa aika paljon, joka verottaa kyllä..

Lico (Mikko): viime hetken värvi publalta, taistelee jämäminuuteista. Kausiennakon mukaan taistelee pistepörssin voitosta, katsellaan. GM-samun luottomies ja Jeren practisekamu. Getafe-ryhmän perustaja.

GM-samu (Samu): joukkueen tärkein pelaaja kaukalossa, katsomossa, lobbyssä, publicilla, regeissä, missä vaan. Myös oikeassa elämässä. Huikea taistelija, joka sanoo asiat suoraan. Jakelee hyvistä otteista palkankorotuksia (ei suostu tilata allekirjoittaneelle vippiä), jotka ovat tuntuvia sekä niillä saa monelle kuukaudelle tehokäyttäjän. Neljän tähden pro, seittemän kultaa niinku Wayne Gretzkyl. Toinen imatralainen. Omien sanojensa mukaan kiekon paskin alempi puolustaja.

vope (Saku): viime hetken värvi Mikon seurana Salavatista, kolmas imatralainen. Huikeita otteita harjoitusotteluissa sekä myös viidessä ensimmäisessä pelissä divarissa. Tulee olemaan yhä enemmän ja enemmän tärkeä pelaaja joukkueelle.

Loppusanoiksi haluaisin varoittaa seuraavaa henkilöä, joka pelaa kiekkoa nimimerkillä Jessika. Tässä varoitus, by Lico:

"ES pärisee, Jessika tärisee, saapuessasi areenallemme maa allasi järisee!"

Kirjoittanut: Lico  

Getafe toivottaa oikein hyvää kautta ja koulunalkua !

Kirjoittanut: Stars
Julkaistu 03.08.2011 23:49
Luettu: 517 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.