Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Korttipakan tärkeimmät

Taas vaihteeksi uusi kausi alkamassa ja offseason kulunut kovaa vauhtia. On ollut ylä- sekä alamäkiä, mutta kaikki on kestetty. Kesästä on nautittu ja alkoholi virrannut. Myös kiekon parissa on vietetty aikaa kesällä (valitettavaa). Rusketusraitojen turvin on aika aloittaa uusi kausi, joten myös lehdistötiedotetta pukkaa.

Viimekausi oli runkosarjan osalta juuri sitä mitä tulimme hakemaan. Kauden aikana keräsimme 26 ottelusta 39 pistettä. Runkosarjan päätyttyä löydyimme sijalta 3. Hyvin menneen runkosarjan jälkeen olimme jo lähes varmoja liigapaikasta. Kuitenkin Daasamanin koneen hajoaminen ja Åpon peluuttaminen (joka ei siis pelannut peliäkään runkosarjassa) aiheutti mutkia matkaan ja olimme Narrilaumalle pelkkää ilmaa. Jo neljättä kertaa liigaankarsineen Daasamanin kirous (taidottomuus) jatkui, eikä liigaan ollut asiaa.

Rosteriin tuli pienen suuria muutoksia. Compi näytti, missä kaappi sijaitsee, joten Åpo ja joninho vaihtoivat maisemaa. Näslund lähti myös, joten viimekautisesta rungosta ovat vain Daasaman ja Compi jäljellä. Jokerit löysivät vapailta markkinoilta Naturen ja Maretzkyn, jotka oikean elämän lisäksi halusivat viettää yhteistä aikaa myös virtuaalimaailmassa, saman joukkueen merkeissä. Try-outit menivät hyvinkin aktiivisesti molemmilta, mutta nyt toinen pelaaja viihtyy paremmin (liian hyvin) ulkoilmassa. Nature on ottanut täydellisesti joninhon paikan, näin ollen odotamme jokaisesta pelistä nollapeliä. Myös Premier, Arkhmds ja -JoPPe- löysivät tien kokoonpanoon.

Kokoonpanoa on siis rakennettu kyseisten pelaajien pelityylin ympärille. Joukkueen sisäisten ennakkoluulojen mukaan erittäinkin onnistuneesti. Daasamanin ja Compin tunnettu tappotutka tekee tuhojaan myös tulevalla kaudella jos vanhat merkit pitävät paikkansa; miehethän nappasivat pistepörssin kaksoisvoiton viime kaudella.
Puolustuspelaaminen on vielä mietinnässä try-outtien myötä, mutta siellä pyörinee suurimmaksi osaksi Nature ja -JoPPe-. Heidän yhteistyö voi olla murskaavaa hyvinä päivinä, jonka myötä on mahdollista saavuttaa vähiten maaleja 1.divarin historiassa. Try-outit voivat kuitenkin muuttaa peluutusta. Premier häärinee yp:n paikalla, mikäli naiset eivät vie voittoa. Arkhmds ja Rodriguez ovat enemmän viltillä, mutta voimme odottaa heidän esiintymistään muutamassa pelissä. Maretzky on suuri kysymysmerkki aktiivisuutensa vuoksi.

"Realistisena" tavoitteena on liiganousu ja pääsy runkosarjan kolmen parhaimman joukkoon. Uskomme kuitenkin, että tämä kausi tulee olemaan tasainen ja yllätyksiä täynnä. Me annamme kuitenkin joka pelissä parhaamme ja tulemme taistelemaan jokaisen pelin voitosta.

Vielä tämän kauden pelaajaesittely:

-JoPPe-
Hockey Predatorsseistakin tuttu kasvo, joka löysi tiensä kokoonpanoon aivan viime hetkellä. Perusvarma alempi puolustaja, johon tosiaan voi luottaa. Huhun mukaan neljä syöttöä rikkoo minkä tahansa puolustuksen, mutta tätä ei. Korvaa Näslundin nuuskan käytössä! ;)

Arkhmds
Yksi Rovaniemien konkareista. Jäisempää pelaajaa saa etsiä koko Suomen voimin, eikä varmasti löydy sellaista. Suhteilla joukkueessa ja tulee todennäköisesti vielä näyttämään, että ei ole turhaa päässyt jokereihin

Compi
Tekee maaleja hyökkääjän tontilla. Joukkueen vanhin pelaaja, mutta ei todellakaan kankein. Osaa käyttää Kick -komentoa, jos tarpeeksi aukoo päätä hänelle. Hoki-liigasta tuttu B-Piste Compi ei ole enää B-Piste Compi. Vedot uppoavat entistä harvemmin harkkapeleissä kauempaa, mutta on sitä ennenkin sytytty liigassa. Pelityyliltään uskomaton pelinrakentaja, mutta silti yleisimmin merkattuna maalintekijäksi. Kai ne on ne kädet jotka tosiaan eivät tärise..

Daasaman
Ajokortista huolimatta ei ole tiputtanut aktiivisuuttaan. Luultavimmin ajelee öisin nukkumisen sijaan. Virtuaalikiekossa luultavimmin Jokereiden tärkein pelaaja, joka tarjoilee uskomattomia paikkoja ja tarvittaessa osuu tolppienkin väliin.

Maretzky
Epäaktiivinen, mutta kentällä erittäin vaarallinen. Aktiivisuuden noustessa löytyy kentältä ja tekee varmasti tuhoisaa jälkeä tarkoilla vedoillaan. Pelityyliltään selvästi maalintekijä, jolta voi odottaa maaleja syöttöjen sijaan.

Metroman
Jokereiden iki-idlaaja tälläkin kaudella. Varmaakin varmempi pelaaja siinä mielessä, ettei tule kentällä näkymään.

Nature
Espoon kauhu. Joukkueen jokainen jäsen saa pelätä, koska puhelin soi Naturen toimesta. Kolmen (3) tunnin puhelumaratoonit ja mitä uskomattomimmat tarinat tuovat sekä iloa että surua itse kullekkin. Pelitaidoiltaan uskomaton, ellei huomioida oman puolustusalueen aivohalvauksia, ahnehtimista, mikäli kiekko sattuu olemaan kyseisen pelaajan hallussa hyökkäyspäässä, sekä avauksia, jotka menevät yli tai ohi ennemmin kuin tippuvat lapaan. Tulee silti tarjoamaan nollapelejä Jokereille ja varmaa kiekon hallussapitoa tullaan näkemään.

Premier
Tällä hetkellä ainut yp joukkueessa. Tyttöystävä päättää, koska pelataan. Toisin sanoen, muutama kerta kuukaudessa. Aktiivisena olisi täydellinen yp. Pelisilmää löytyy ja myös taitoa tehdä maaleja. Puolustuspelaaminen on tarkkaa, eikä turhia menetyksiä tule. Jäisenä kuitenkin tulee vähän mitä sattuu.

Rodriguez
Uusin hankinta. Suhteilla suoraan joukkueeseen ja kokoonpanoon. Compin, Arkhmdsin ja Premierin irli. Aikoinaan huikea hyökkääjä. Intin (ohi on) ja kiinnostuksen lopahduksen myötä emme tiedä vielä, millainen pelimies nykyään kyseessä. Juomapullontäyttäjä.

Tuttuun tapaan Jokereiden lehdistötiedoite ei ollut järisyttävän kiinnostava, joten nöyrät anteeksipyynnöt. Anyway, onnea jokaiselle joukkueelle tasapuolisesti!

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 31.07.2011 23:40
Luettu: 515 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.