Muutoksia johtokunnan rakenteessa

Uutinen
Vuosi 2010 tuo pieniä muutoksia myös Kiekkoliigan johtokuntaan. Ensimmäistä kertaa historiassa siirrymme kolmen johtajan muodostelmaan. Norski, Tomekki ja Shar muodostavat jatkossa johdon ytimen, joihin pelaajat/joukkueet ottavat jatkossa ensisijaisesti yhteyttä missä tahansa asiassa. Blizk, Chou, Django, Makze ja Rita jatkavat muina johtokunnan jäseninä. Heihin voi myöskin ottaa yhteyttä tarpeen vaatiessa.



Mitä odotamme vuodelta 2010 kiekon suhteen?



- Ensinnäkin Kiekkocup pelataan taas jossakin vaiheessa vuotta (luultavasti kausien 2/10-3/10 tienoilla). Tarkoituksena on tehdä tulevasta cupista entistä hienompi ja "suurempi". Tarkoittaen sitä, että kaikkien muiden liigojen tiimit ovat tervetulleita osallistumaan taisteluun kiekon parhaasta cup joukkueesta.



- Rangaistuksissa on nyt otettu selvästi kevyempää linjaa ja ainakin näin alussa jatkamme tulevana vuonna samalla linjalla. Se ei silti tarkoita sitä, että temppuja katotaan jatkossakaan läpi sormien. Peli on aina mukavampaa ja reilumpaa, jos kaikki pyrkivät noudattamaan hyviä käytöstapoja ja pelaamaan vain omilla nickeillään. On myös erittäin tärkeätä noudattaa sekä kiekkoliigan, että kiekko.tk pelin sivuilla olevia ohjeita/sääntöjä. Rangaistuskäytäntöjä muokataan tarpeen vaatiessa ja pelaajilta saadun palautteen perusteella.



- Kesätauko tulee takaisin hieman erilaisena, kun aikaisemmin on ollut. Tämä uusi valinnainen kesätauko pilotoidaan siis tulevana kesänä ja käytännön jatkumisesta keskustelemme vuoden lopulla, kun aletaan suunnittelemaan seuraavan vuoden ohjelmaa.



- Vaikka nyt onkin käytössä vain kaksi DL-päivää, niin olisi silti toivottavaa, että joukkueet pyrkisivät pelaamaan pelejä jokaisella viikolla. Tässä on syytä huomioida myös muiden joukkueiden aikataulut ja menot. Kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta istua DL päivänä 12 tuntia kiekossa.



- Vastuuhenkilöiltä parempaa vastuunkantoa, edelleen tuntuu joillain olevan ongelmaa yhteisiin keskusteluihin, kyselyihin ja muihin osallistumisessa. Kiekkoliigan kehityksen ja tulevaisuuden kuvioiden suunnittelun vuoksi on erittäin tärkeätä, että joukkueiden vastuuhenkilöillä ja kehitysryhmän jäsenillä on aktiivinen ote asioihin. Otamme mielellämme erilaisia ehdotuksia ja ideoita jatkossakin vastaan.



- Uudet sivut: Ensinnäkin pahoittelut johtokunnan sivustovastaavien laiskuudesta. Nyt kuitenkin on tarkoitus alkavan kauden aikana saada sivut vihdoin tulille. Tiedotamme tarkemmin ajankohdasta kunhan homma alkaa näyttää valmiilta. Viivästys johtuu kuitenkin siitä, että haluamme olla huolellisia ja tehdä paketin kerralla kuntoon, että vältymme suuremmilta ongelmilta käyttöönotossa. Nykyiset sivut on sidottu vahvasti phpbb foorumin ympärille, josta irroittautuminen on ollut yllättävänkin hankalaa. Joskus tämäkin urakka on kuitenkin tehtävä ja sen aika on tosiaan nyt.



Kiitokset kaikille hyvistä ideoista, mitä aiemmin julkaistussa tiedotteessa saimme. Malttakaa mielenne, luvassa on jotain mullistavaa ja hienointa ikinä liigaskenessä! ;)



-Johtokunta
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 07.01.2010 21:50
Luettu: 787 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.