Tapaus HC RoikkuLämy

Uutinen
Liigakarsinnat ovat edelleen käynnissä, mutta HC RoikkuLämyn kausi on paketissa jo ennen karsintojen oman osuutensa alkua. Kolme RL:n pelaajaa poistui joukkueen vahvuudesta kesken karsintojen, jättäen joukkueen pulaan. Nyt joukkueessa on vain kolme pelikelpoista pelaajaa. Jokaisella pelaajalla on vastuu pelien pelaamisesta niille määrätyissä aikarajoissa. Näiden kolmen pelaajan päätösten lähteä joukkueesta katsotaan olleen tahallisia ja vahingollisia joukkuettaan kohtaan.



- tikru2 toimi joukkueessa vastuuhenkilönä lähtöhetkellään. Joukkueeseen jäi vain kolme kokoonpanossa olevaa pelaajaa hänen lähtiessään. Täten tikru2 asetetaan 10 ottelun pelikieltoon alkaen kauden 1/09 alusta. Lisäksi tikru2 on kelpoinen toimimaan vastuuhenkilönä seuraavan kerran vasta kaudella 3/09.



- jugee lähti joukkueesta myös niin kriittisellä hetkellä, että sen katsottiin olleen vahingollista HC RoikkuLämyn mahdollisuuksille pelata kautensa loppuun. Lisäksi kyseinen pelaaja siirtyi 2.nickillään Rowdyruff Boysin riveihin ollessaan vielä RL:n kokoonpanossa. jugee asetetaan täten 10 ottelun pelikieltoon alkaen kauden 1/09 alusta.



- Zek poistui myös joukkueesta varsin kriittisessä ajankohdassa ja oli osasyyllinen joukkueen suoraan putoamiseen 1.divariin. Tästä syystä kyseinen pelaaja asetetaan 5 ottelun pelikieltoon alkaen kauden 1/09 alusta.



Haluamme vielä muistuttaa joukkueiden vastuuhenkilöitä. Jatkossa tapaukset joissa pelaaja kutsutaan 2.nickillä joukkueeseen hänen kautensa ollessa vielä kesken, tulemme rankaisemaan myös kutsuvaa joukkuetta tai sen edustajaa.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 30.11.2008 18:32
Luettu: 859 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.