Kiekko Cup XVI tulee - oletko valmis?

Uutinen

Kesä. Mitä se merkitsee rantabileiden, yöttömien öiden ja loputtomasti virtaavan juoman lisäksi? Kiekkoilijoille se tarkoittaa Kiekko Cupia. Se kisataan tänä vuonna kuudettatoista kertaa peräkkäin. Vuosi sitten Superliigan ja Kiekkoliigan yhteinen turnaus oli menestys, eikä toimivia rattaita tulla pysäyttämään. Pian kisataan jälleen kaikille avoimessa huipputurnauksessa. Turnausta pyörittää Superliigan ja Kiekkoliigan johtokunnat. Sivustoasioista vastaa webmaster Teemu.

 

  • Kaikki pelit tullaan tilastoimaan erilliselle sivustolle.
  • Kesä pitää sisällään kaikenlaista mediasisältöä, kuten selostusta.
  • Voittajajoukkueelle on luvassa jälleen erityiset palkinnot. He saavat kustomoidut mitalit kaulaan kaiverruksella ja Kiekko Cupin logolla.?

Aikataulut ja tarkemmat pelimäärät tulevat tietoon joukkuemäärän selvittyä. Aluksi on tarkoitus pelata tuttuun tapaan alkulohkot, josta parhaat siirtyvät pudotuspelivaiheeseen. Mestaruudesta pelataan alustavan ennusteen mukaan heinä- ja elokuun vaihteen paikkeilla.


Haku kuudenteentoista Kiekko Cupiin käynnistyy maanantai-illan 31.5. aikana ja päättyy sunnuntaina 16. kesäkuuta kello 23.59. Turnaus on avoin kaikille joukkueille. Onko juuri sinun joukkueesi se, jonka jäsenten kaulaan pujotetaan kultaiset mitalit, joissa lukee Kiekko Cup XVI? Ota haltuun Kiekon virallinen Discord-palvelin, sillä siellä ilmoitetaan haun käynnistymisestä ensimmäisenä!

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 30.05.2021 18:55
Luettu: 592 kertaa

Kommentit (1)

kona26, 14.06.2021 10:18

No nyt on ????

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.