Classic Cup

Uutinen
Kiekkoliiga esittää: Classic Cup!

Kiekkoliigan pitkän historian viimeisiksi peleiksi tulevat todennäköisesti jäämään marraskuun 12. päivänä pelatut finaalipelit, jotka paketoivat Kiekkoliigan historian 44. kauden - ja mahdollisesti myös koko sarjamuotoisen liigapelaamisen Kiekkoliigan osalta. Kiekkoliigan johtokunta ei kuitenkaan aio sulkea ovia lopullisesti ja siksi paluu sarjamuotoiseen pelaamiseen joko seuraavalla kaudella tai lähitulevaisuudessa on vielä mahdollista. But until then...

Classic Cup


Kautta 1/2018 ei saatu harmillisesti aloitettua, mutta nyt onkin siis oiva tilaisuus kokeilla jotain täysin uutta: Kiekkoliiga lanseeraa ennennäkemättömän Classic Cupin, jonka tarkoituksena on pitää Kiekkoliigan toimintaa yllä ja samalla tarjota jokaiselle kiekon joukkueelle tilaisuuden pelata ainutlaatuisessa cup-muotoisessa turnauksessa.

Ainutlaatuisen cupista tekee se, että pelit pelataan nykyisen pelinopeuden sijasta classic-nopeudella. Muuten Classic Cup tulee muistuttamaan systeemiltään Kiekko Cupin tapaista turnausta, mutta lopullinen pelisysteemi lyödään lukkoon vasta sitten, kun turnauksen lopullinen joukkuemäärä selviää.

Superliigan puolelta on vahvistettu, että Superliigan alaisuudessa pelaavat joukkueet saavat osallistua samanaikaisesti pelattavaan Classic Cupiin. Myös muut kiekon joukkueet ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan turnaukseen. 

ILMOITTAUTUMINEN CLASSIC CUPIIN

Nyt sinun joukkueellasi on siis mahdollisuus nostalgisoida vanhaa pelinopeutta ja pitää edelleen yllä Kiekkoliigan kuolematonta tarua. Cuppia ei tarvitse ottaa niin tosissaan, mutta sanottakoon se, että palkintopallisijoille yltäville on luvassa rutkasti pelimerkkejä! Muutama classic-ottelu viikossa ei varmaankaan haittaa otteisiin eri pelinopeudella pelattavassa Superliigassa. 

Voit ilmoittaa joukkueesi mukaan tässä linkissä. Ilmoittautumisten deadline on sunnuntaina 10. joulukuuta klo 21. Classic Cupin on tarkoitus alkaa 11. joulukuuta ja päättyä ennen Superliigan pudotuspelien alkamista. Tarkempi aikataulu ja infopaketti turnauksen etenemisestä julkaistaan sitten, kun turnauksen joukkuemäärä on selvillä.

Älä missaa tätä tilaisuutta, vaan ilmoita joukkueesi pikimmiten mielenkiintoisimpaan turnaukseen, missä tulet ikinä pelaamaan! 

Tule kysymään lisätietoa cupista sivuilta löytyvän livechatin kautta tai kiekossa johtokuntalaisilta.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 27.11.2017 18:05
Luettu: 1313 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.