Kiekkoliiga
Mitalistit – Kiekko Cup XIII
Manhattan
Oklahoma City Thunder
Anaheim Mighty Ducks
Uutinen

Haku Kiekkoliigaan kaudelle 3/2017

On jälleen tullut aika käynnistää haku Kiekkoliigaan! Kiekon virallisen liigan isännöimä Kiekko Cup XII on tuonut jännitystä kesän aikanakin, mutta loppukesän pimenevät illat kertovat jo uuden liigakauden alkamisesta.


Kiekkoliigan kausi 3/17 on järjestyksessään 44. Kiekon historian aikana. Yli 14 vuotta toiminnassa ollut Kiekkoliiga on tarjonnut unohtumattomia hetkiä pelaajille kovatasoisten ja jännittävien otteluiden myötä. Lähde rohkeasti mukaan tulevalle kaudelle, raivaa joukkueesi tie pudotuspeleihin asti ja nauti ajastasi Kiekon kovatasoisimman liigan parrasvaloissa!


Kiekkoliigaan hakevat joukkueet:


Lähettäkää hakemuksenne täällä. Linkistä löytyvät tarvittavat ohjeet hakemuksen jättämiseen; hakemuksien ei tarvitse olla pitkiä, mutta niissä tulee ilmetä tärkeimmät asiat. Hakuaikaa on sunnuntaihin 13.8.2017 klo 21.00 asti ja uudet ensi kauden joukkueet julkaistaan saman illan aikana.


Kiekkoliigassa jatkavat joukkueet:


Edelliskausista poiketen kaudella 2/2017 pelanneiden joukkueiden, jotka haluavat jatkaa myös tulevalla kaudella, tulee ilmoittaa jatkamishalukkuudestaan. Jatkamisilmoitukset jätetään täällä. Näiden ilmoituksien viimeinen jättöpäivä on keskiviikkona 9.8.2017 klo 23.59. Huomaathan, että jatkamisilmoituksissa ei tarvitse mainita mitään muuta, kuin esim. ”Anaheim Mighty Ducks jatkaa”. Kokoonpanoilmoitukset jätetään myöhemmin.


Kiekkoliigan johtokunta auttaa ja vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin mielellään. Voit ottaa yhteyttä johtokuntaan Kiekkoliigan nettisivujen Livechatin välityksellä tai Kiekossa ottamalla yhteyttä johonkuhun johtokuntalaiseen.


Nähdään ensi kaudella!


- Kiekkoliigan johtokunta


Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu 31.07.2017 00:51
Luettu: 398 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.