Kiekko Cup XII

Uutinen

Kiekon kahdessa johtavassa liigassa on käynnissä kiivaat taistelut mestaruuspokaaleista. Jo vuosien ajan liigapelit ovat jääneet tauolle keskikesän ajaksi, jotta joukkueet voivat ladata akkuja loppukesästä alkavaan uuteen liigakauteen. Niin on myös tänä vuonna, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö tarjolla olisi jännittäviä pelejä myös kesän ajaksi!

Mistä Kiekko Cupissa on kyse?

Kiekko Cup on rento ja hauska kesäturnaus, joka on järjestetty jo yksitoista kertaa Kiekon historian aikana. Cup on avoin kaikille Kiekon joukkueille; voit ilmoittaa joukkueesi turnaukseen, vaikkette pelaisi tällä hetkellä mitään liigaa. Kiekko Cup on ainoa tapahtuma, joka yhdistää niin liiga- kuin liigattomat joukkueet samaan kilpailuun, mikä lisää turnauksen mielenkiintoa roimasti. Ottelut pelataan Kiekkoliigan säännöillä; peliformaattina toimii 4vs4 ja pelin kesto on 3 x 6min.

Milloin Kiekko Cup XII pelataan?

Tänä kesänä Kiekko Cup XII on suunniteltu alkavaksi kesäkuun 12. päivä. Juhannusviikolla (19.6. – 25.6.) cup-pelit ovat tauolla keskikesän menojen vuoksi. Turnauksessa pelataan ensin alkulohkot, minkä jälkeen joukkueiden paremmuudet ratkaistaan pareittain. Kiekko Cup päättyy 30.7., jolloin uusi mestari on selvillä!

Edellä mainitut alustavat aikataulut perustuvat vähintään 32 joukkueen turnaukseen. Cupin aikataulu ja järjestämistapa lyödään lukkoon vasta, kun lopullinen joukkuemäärä on selvillä.

Miksi Kiekko Cupiin kannattaa osallistua?

Kiekko Cupin tarkoitus on ollut jo vuosia luoda aktiviteettia Kiekkoon myös kesän ajaksi. Cupissa pääset kohtaamaan joukkueita eri liigoista ja uusia joukkueita, jotka ovat kenties vielä matkalla tunnettuuteen. Kyseessä on myös oiva näytönpaikka uusille joukkueille, jotka saattavat miettiä liigahakemuksen jättämistä loppukesällä alkavaan uuteen kauteen.

Joukkueesi voi voittaa palkintoja jo Kiekko Cupin alkuvaiheissa. Pelimerkkipalkintoja jaetaan tasaisesti jokaisesta vaiheesta jatkoon päässeille joukkueille, jotta myös ennakkoon heikommilla joukkueilla on mahdollisuus palkintoihin. Mestaruusjoukkueen kuusi (6) eniten pelannutta pelaajaa pokkaavat virtuaalisen Kiekko Cup -pokaalin lisäksi komeat Kiekkoliiga-kiekot!

Miten Kiekko Cup XII:een haetaan?

Voit ilmoittaa joukkueesi mukaan tässä linkissä: paina tästä. Kaikki halukkaat joukkueet otetaan mukaan, mutta Kiekkoliigan johtokunta pidättää oikeuden evätä joidenkin joukkueiden osallistumisen. Linkistä löydät myös lisää ohjeita ilmoituksen jättämiseen.

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 11.6. klo 22.00. Ilmoitathan joukkueesi hyvissä ajoin turnaukseen, jottei ilmoituksen deadline unohdu. Kiekkoliigan johtokunta ottaa mielellään vastaan kysymyksiä ja muita huolenaiheita; parhaiten yhteyden johtokuntaan saat osoitteesta www.kiekkoliiga.net livechatista tai lähettämällä viestiä Kiekossa jollekin johtokuntalaiselle.

Aurinkoista ja hauskaa kesää niin Kiekossa kuin muissa riennoissa toivottaa

Kiekkoliigan johtokunta.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 23.05.2017 13:17
Luettu: 877 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.