Tietoa ensi kaudesta

Uutinen

Kesä ja Kiekko Cup ovat pian muisto vain. Horisontissa siintävät syyssateet ja alkava liigakausi 3/16.

Monet varmaankin muistavat viime kauden päätteeksi laaditun joukkuekyselyn, jonka tuloksia sivutaan nyt. Kiekkoliigassa on jatkamassa varmuudella neljä Liigajoukkuetta ja 8, ainakin vielä, Divarilisenssin haltijaa.

Tässä on JOUKKUELISTA ensi kaudeksi, mitä päivitetään joukkueiden ilmoitusten perusteella. Mikäli haluatte muutoksen suuntaan tai toiseen joukkueenne kohdalla, lähetäthän viestiä Väiskille Kiekossa 31.7. mennessä.

Tämän viikon jälkeen avataan haku uusille joukkueille. Ensi kauden sarjajärjestelmä riippuu paljon heidän määrästään. Mikäli joukkueita ei riitä viime kauden kaltaiseen kahden sarjaportaan järjestelmään, 74 % nykyisistä joukkueistamme kannattaisi Liigan ja Divarin yhdistämistä. Osa kuitenkin pelkää kasvavia tasoeroja joukkueiden välillä. Vielä on mahdotonta ennustaa, joten sarjajärjestelmä selviää lopulta vasta hyvin lähellä kauden alkua.

Tässä siis alustavat aikataulut:
Jatko-/lopetusilmoitukset 31.7.
Haku Kiekkoliigaan: 1.8. - 14.8.
Runkosarja 3/16: 15.8. - 23.10.
Pudotuspelit: 24.10. - 13.11.

Johtokunta sai negatiivista palautetta viime kaudestaan. Epäaktiivisuus ja päätöksenteon johdottomuus näkyivät monen vastauksissa. Ongelmaa koetetaan ratkaista ottamalla ensi kaudeksi käyttöön johtokunnan Livechat, jonka kautta pelaajat saavat helposti yhteyden johtokuntaan. Lisäksi joukkueiden vastuuhenkilöille ja johtokunnalle perustetaan yhteinen WhatsApp-ryhmä, johon kuuluminen on kuitenkin vapaaehtoista.

Uusi sivustomme on myös ollut pettymys, mikä on vaikeuttanut johtokunnankin työskentelyä. Teemu koettaa parhaansa mukaan paikata puutteita ja lisätä uudistuksia vielä ennen ensi kauden alkua. Voitte lähettää hänelle palautetta tärkeimmistä muutoskohteista. Tämä helpottaisi hänen työtään.

Kokonaisuudessaan johtokunta sai ihan kelvollisen arvosanan. Keskiarvo oli 6,28 (1-10). Johtokunta yrittää parantaa toimintaansa ensi kaudeksi, jotta pelaajat olisivat vielä tyytyväisempiä. Mutta kuten vastauksissakin tuli ilmi, toivoisimme myös vastavuoroisesti pelaajilta parempaa aktiivisuutta ja otteluiden ajallaan pelaamista.

Tietoja
Kirjoittanut: Väiski
Julkaistu: 25.07.2016 22:22
Luettu: 1115 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.