Tapaus Delirium Tremens ja Rovers

Uutinen
Delirium Tremens ilmoitti kokoonpanonsa ja maksoi kausimaksunsa kaksi päivää myöhässä, minkä vuoksi joukkueen vastuuhenkilöt saavat vastuuhenkilövaroitukset ja joukkuetta rangaistaan kahdella miinuspisteellä.

   

Delirium Tremens ja Rovers pelasivat keskinäistä divariottelua, jonka aikana Peltsi poisti ottelua pelaavia pelaajiaan kokoonpanosta. Päävastuuhenkilö on aina vastuussa joukkueestaan ja näin ollen ottelu tuomitaan 5-0 luovutusvoitoksi Delirium Tremensille. Peltsi saa tapauksen johdosta kahden kauden vastuuhenkilökiellon.



Loppuun haluamme muistuttaa Kiekkoliigan 10-vuotissyntymäpäivästä. Jokainen on varmasti merkinnyt tapahtumapäivän 27.3. kalenteriinsa, mutta juhlapäivää odotellessa ei tarvitse pelkästään kuumeisesti pyöritellä peukaloitaan kotona. Tämän odotteluajan voit käyttää tapahtumapäivän ideoimiseen. Ojenna siis kätesi näppäimistölle ja kerro meille palautelaatikon kautta, millainen olisi sinun näköisesi Kiekkoliigan merkkipäivä. Toivottavasti sinulla on ideoita ja voimme viettää ikimuistoista sekä mukavaa päivää tulevana torstaina. Kaikki ovat tervetulleita.



Johtokunta toivottaa mukavaa päivän jatkoa.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 20.03.2014 20:16
Luettu: 1382 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.