stem, Ruw, Keno, Kurvinen, Hei ja hydä

Uutinen
Kaudella 3/12 Narrilauma peluutti stemiä Ruwin nimimerkillä neljässä divariottelussa. Tämän seurauksena johtokunta langettaa seuraavat pelikiellot:



stem  tuomitaan yhden (1) kauden pelikieltoon

toisen nimimerkillä pelaamisesta.  stem on pelikelpoinen, kun hänen edustamansa joukkue on pelannut 22 ottelua kaudella 2/2013.



hydä  tuomitaan kymmenen (10) ottelun pelikieltoon, koska pelasi ottelut tietoisena väärän nimimerkin peluutuksesta.  Koska hydä ei ole tällä hetkellä minkään joukkueen kokoonpanossa, hänen pelikieltonsa vähenee kokoonpanosta poissa ollessaan yhden (1) ottelun verran jokaista täyttä liigan ottelukierrosta kohden(ts. jokainen liigajoukkue pelannut yhden (1) ottelun 23.12 jälkeen). Kokoonpanossa ollessaan hänen pelikieltonsa vähenee normaalisti yhden (1) ottelun verran hänen edustamansa joukkueen yhtä (1) pelattua ottelua kohti.



Hei  tuomitaan kymmenen (10) ottelun pelikieltoon, koska pelasi ottelut tietoisena väärän nimimerkin peluutuksesta. Hei on pelikelpoinen, kun Huittisten Huima on pelannut 25 ottelua kaudella 1/2013.



Kurvinen  tuomitaan kolmen (3) ottelun pelikieltoon, koska salasi väärän nimimerkin peluutuksen johtokunnalta, saatuaan sen tietoonsa otteluiden jälkeen. Kurvinen on pelikelpoinen, kun Pirates on pelannut 16 ottelua kaudella 1/2013.



Ruw:n ja Kenon pelikiellot vielä toistaiseksi käsittelyssä, koska emme ole saaneet heidän osuudestaan kaikkia faktoja tietoomme.



Kaikissa pelikielloissa lieventävänä asiahaarana oli pelaajien yhteistyöhalukkuus ja rikkeen välitön myöntäminen ilman turhaa selvittelyä.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 24.12.2012 00:31
Luettu: 2865 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.