Tervetuloa seuraamaan peliä, jossa kohtaavat Heaven Eleven ja Evolution uvex. Miten NB_91 pärjää alakerrassa, luulen että mainiosti.

1.erä:

00:14 - chandella maalintekopaikka, ei uppoa.
01:13 - sanforin huikea syöttö löytää Licon, joka ei saa kiekkoa maaliin,
02:28 - Heaven Elevenin hienot kuviot rikkovat Uvexin puolustuksen, mutta ei maalia.
04:21 - 0-1 by Doyle (1+0) POMMI (0+1) Synti (0+1) - Uvex saa toista kertaa kiekon h11 päätyyn ja heti syntyy ottelun avausmaalia, Doyle tulee maalintakaa ja pistää tyynesti rannarilla takakulmaan.

poss: 58/41 saves: 2/6

H11 hallitsi peliä selvästi, mutta kuinkas ollakkaan Uvex teki maalin ! Katsotaas mitä seuraavassa erässä tapahtuu.

2.erä:

01:20 - Licon vanhanaikanen ei pure !
01:43 - Synti syöttää todella upeasti POMMI:n puolittaiseen läpiajoon, mutta ei ei uppoa.
02:17 - Melkein vastaava tilanne kuin edellinen mutta Lico ei aivan saa syöttöä kiinni.
03:11 - Dakalla hyvä paikka, melko kauan kestäneen pyörityksen päätteeksi.
03:27 - Synti pääsee laukomaan, veto ei lähde kunnolla ja maalivahti torjuu.
04:15 - Doylella hyvä paikka lisätä johtoa, ei maalia.
04:50 - Synti laukooo...... TOLPPAAN!
05:07 - Uvex on lähellä päästä oneen, mutta Daka hoitaa rauhallisesti.
05:27 - 1-1 by chande (1+0) Lico (0+1) - NB_91 menettää kiekon kulmassa Licolle, jonka autopass löytää oneen hiipineen chanden. Peli tasoihin.

poss: 44/55 saves: 4/3

Erä oli jälleen H11 hallintaa vaikka possit toisin näyttää, hyvää peliä molemmin puolin. Kuka nousee sankariksi?

3.erä:

00:23 - Lico on puikkelehtia Uvexin puolustuksen läpi mutta ei.
01:47 - sanfor lagailee sinisellä.
02:56 - Licon päätä huimaavat kynät, aivan ei onnistu loppuun asti vaan NB_91 pysäyttää !
03:11 - Licolla todella hyvä maalintekopaikka, ei onnistu.
03:11 - ***violent behavior by Lico
05:00 - Uvex taistelee sinnikkäästi ja ovat kiinni yhdessä pisteessä.

poss: 51/48 saves: 0/2

Hienosti Uvex kesti ja taisteli, ehkä ois H11 ansainnu pistepotin, mutta näin tällä kertaa.

Kysyimme POMMI:n mietteitä pelin jälkeen:"Puolustus saatii kuntoo, ei saanu h11 kunnolla paikkoja."