Huittisten HuimaHuittisten Huima - TurtlesTurtles 0-2

Havu 0+1=1
Korkea 1+1=2
Maukka 1+1=2
talkkari 0+0=0

Tiukka ottelu alkamassa. Mielenkiinto kohdistuu lähinnä siihen, saako Evolution Uvex avattua pistetilinsä?

Heti alkuun Doyle osoittaa huikeaa huumorintajuansa laukomalla muutamat hyvät vitsit. Vastustajan psyykkausta?

Seurannassa: Thomas73 & Doyle

Thomas73 - Miten Huittisten viimeinen lukko kestää Atez - Korkea - Doyle-kolmikon myllytyksen?

Doyle - Yhtäkuin Evolution Uvex. Kiekon luovin ja arvaamattomin pelaaja.

1.48 - Doyle saa päähnpiston ja päättää ottaa violentin
** Tiukkaa pyöritystä Huittisten päädyssä. HH kestää toistaiseksi.
** Päästä päähän mennään mutta kunnon ratkaisuyrityksiä ei synny.
** Katsomo huutaa Jukkista kentälle. Missä olet Jukkis?

Uvexille hallinnat prosentin erolla! Silti HuHu oli ehkä hieman niskan päällä. Toiseen erään lähdetään kuitenkin tiukista asetelmista.

muroo: mietteitä ensimmäisestä puoliajasta?
Doyle: No sillee iha tyytyväine et pidettii nollat!

muroo: millä taktiikalla toiseen erään?
Bailey: hunt

** Rece tulee egoilemaan publalla
** 10 minuutin jälkeen toinen erä saadaan aloitettua ja Huima saa alkuun hyvän pyörityksen Uvex-päätyyn.
00.42 0-1 by Doyle (Korkea, Havu) - Oi. Kuljettaa itse alueelle. Leikkaa keskelle päin ja vetää takakulmaan samalla kun moke pitää etukulman
kiinni!
1.01 - 0-2 by Korkea (Doyle, Atez)- ohi meni
** Doylelle pedataan loistava paikka mutte mokke vetää pidemmän korren tällä kertaa.
** Doyle penkitään, yleisö ihmettelee miksi? Syyksi hän sanoo ettei raaski jättää Tombaboa ilman peliaikaa.

Kummallakin paikkansa, mutta Uvex hyödynsi omat paikkansa paremmin.

muroo: tunnelmia kahdesta ekasta erästä ja miten lähdetään kolmanteen?
Havu: tunnelmat on hyvät ja kolmanteen erään lähdetään hyvillä mielin ja painetaan täysillä päälle vieläkin

** Uvex saa selkeän 2v1 tilanteen, Atez järjestää Korkealle mutta ei
** Katsomoon siirynyt Doyle kertoo omaa kiekkohistoriaansa. Evolution Uvex since 2006, rispect!
** Lucci pamauttaa tolppaan

Ennakkosuosikkina otteluun lähteny Huittisten Huima ei tuntunut saavan pelistä kunnolla kiinni. Oliko vika loistavan pelin pelanneen Havun?

0-2, ansaittu.