GenesisGenesis - Fc KilpailijatFc Kilpailijat 1-0

Dalla16 0+0=0
Joonan 0+0=0
Lius 0+0=0
Todd 0+0=0

tröngtöngröööö! Genejen ja FCKn välinen toinen pleijjarimättö käynnistymässä. Äsken päättyneessä ottelussa Liuksen 2 maalia oli liikaa ja FCK otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan (2-1).

Erä 1

0.13: Heti painetta FCK päädyssä, Snyderin veto etukulmaan jää kuiteki mokeen.
1.14: Hyvä kiekonriisto Snyderiltä, joka hakeekin b-pisteeltä heti paikkaa, mutta Joonan edessä. Paluukiekosta Snyderi koittaa vanhanaikaista, mutta molgge hereillä.
3.45: Lius laukoo huikean tykin kohti etukulmaa, mutta vähän liikaa oikealle! Tolppa pysäyttää kudin ja taas mennään.
4.30: Snyder kesottaa loistavasti maalineteen hampille, joka latoo tyhjistä tolppaan! Draamaa!

SAVES: 2 - 3
POSS: 44% - 55%

Genet sai hyvän alun peliin, mutta ei kuitenkaan maalia. Koko erä oli muutenkin enemmän tai vähemmän Genejen hallussa.

Erä 2

0.09: hampi käy vähä haastaa yks-ykköseen mokea mut moke ei lähe mukaan. Pussy.
1.05: Parinkymmenen sekunnin mittainen mylläkkä Genejen päädyssä päättyy lopulta tyhmään kiekonmenetykseen.
1.25: FCKt 2v1, kesoa maalille mutta pakki
välissä.
3.21: Laidankautta hyvä kiekko maalineteen, jossa Snyder on onnistua kieppaamaan kiekon maaliin. Kaiken lisäksi kiekko jää pomppimaan maalineteen, josta olisi päästy tyhjiin pistämään mut ei ollu ketään Geneä siinä sillo .

en seurannu niin hyvin sori.

Erä 3

1.30: Todd vetää maalinedestä tolppaan, mutta ei! Ripariin vielä ehtii Lius, mutta sen pelastaa puolestaan tidi.
3.59: Lius nousee laidasta ja vetää kohti takakulmaa, moke ehtii väliin!

5.08: 1-0 by hampi (Snyder - Nico). Shielläää lepää! Snyderin millintarkka keso maalille, jossa hampi täysin vapaana odottelee. Tällä kertaa hän ei myöskään erehdy, vaan siirtää Genet minuutin ennen loppua 1-0 johtoon!

POSS: 47% - 52%

Huikee trilleri jossa oli tolppaa sunmuuta paikkaa vaikka kuinka, mutta lopulta Genet voittavat ja tasoittavat otteluvoitot 1-1. Kaksi voittoa vaaditaan vielä, kummalta löytyy venymiskykyä näissä tiukoissa peleissä? Se jää nähtäväksi..