Körsklieg 2+1=3
mikaeli 1+4=5
Sute 1+0=1

1.43 Olzi ajelee Körssin kylmäksi ja pääsee 1vs1 tilanteeseen Sutea vastaan, Sute kuitenkin peittää vedon.
3.16 J-J heittää maalille, Körssi ei pysty kuitenkaan siirtämään kiekkoa tyhjiin, vaan kiekko päätyy veskarin suojuksiin.
3.26 Olzi myllyttää veskaa epäonnistuneen maalipaikan jälkeen.
4.47 Körssi hakee roolia pujottelemalla koko BP-puolustuksen läpi, veto kuitenkin pysähtyy puolustajiin.
5.46 0-1 Körssi (Mikael, J-J) Mikael levittää Körssille 2vs1 tilanteessa ja Körssi pääsee kiskaisemaan ylemmältä b-pisteeltä johtomaalin.

torjunnat 2-3 hallinta 43-56

Tarkkaa peliä, kummallakaan ei ollut ennen avausmaalia ihan tuhannen taalan paikkoja.

6.21 ensin J-J:llä vetopaikka, kiekko kimpoaa puolustajasta Mikaelille, joka pääsee kokeilemaan, mutta veskari torjuu.
9.01 Mikael pujottelee ja pääsee laukomaan pakin jaloista kohti etukulmaa, veskari kestää.
10.25 0-2 Sute (J-J, Mikael) Sute heittää kiekon maalille ja J-J ohjaa sen luistimella sisään, maali merkitään kuitenkin Suten nimiin.
11.26 Sute ampuu melko kaukaa vain vähän ohi maalin.

torjunnat 4-0 hallinta 34-65

Täysin Oldien hallitsema erä, Paraatin rivit ovat pahasti sekaisin ja hyökkäykset hyvin satunnaisia, joista kertoo torjuntalukemat ja hallintaprosentit.

Tump3lo hyökkää hoki kaukaloon Olzin tilalle.
14.24 Mikael pääsee yksin läpi, veto alemmalta b-pisteeltä tolppaan.
15.03 0-3 J-J (Mikael) 2vs1 tilanne, Mikael laukoo ja J-J sutii riparista ratkaisevan tuntuisen 3-0 johtomaalin.
15.24 Mikaelilla jälleen hyvä paikka, veskari torjuu kulmaukseen.
16.23 Salonen hyppää hoki kaukaloon Cloudin tilalle.
16.49 Mikaelilla jälleen paikka, saa kiekon yksin maalin eteen, rannari kuitenkin veskan patjoihin.
17.27 0-4 Mikael (J-J, Körssi) Mikael purjehtii maalille ja laukoo kiekon häkkiin.
17.40 0-5 Körssi (Mikael, J-J) ei kerennyt näkemään.

torjunnat 4–1 hallinta 47–52

Erän alussa Paraati sai hieman painetta, mutta ei mitään kovin vaarallista. Parempi joukkoe voitti.