tipzi 0+1
Väiski 2+0

Toiseen otteluun lähdetään Naitmaren johtaessa otteluvoitoin 1-0.

0-1 Väiski iskee maalin eestä

0-2 tipzi syöttää Darpille joka heittää Messimäisen pasun maalille ja pistepörän voittaja ja Counter-Strike pelistäkin tuttu 2on2 kuningas nimeltään Jebsu iskee kiekon pörsään.

Darra OY saves: 5, poss 48 %

Nightmare saves: 2, poss 51%

1-2 Darkki en nähny :s

1-3 Cs kuningas tarjoilee maalin eteen perus Jebsumaisen pasun josta Väiski tekee jo illan toisensa.

2-3 Duntski en nähny :(

3-3 Xirean en nähny :(

Darra OY: saves 1, poss 51%

Nightmare saves: 2, poss 48%

Kolmanteen erään lähdetään jännittävästä 3-3 tilanteesta. Karkaako Painajainen jo 2-0 johtoon otteluvoitoissa vai taisteleeko Krapula OY itsensä tasoihin?!

Darra OY saves: 1, poss 47%

Nightmare saves: 2, poss 52%

3.erä on maaliton ja trillerimäistä kamppailua lähdetään selvittämään jatkoajalle.

JA.

Ensimmäinen jatkoerä maaliton. Tuomari ei meinaa enää pysyä housuissaan. Keskuuteemme saapuu myös sml, joka on juossut suoraan Lukon pelistä uusilla Adidaksen lenkkareillansa.

JA. 2

Xirean nousee b-pisteitten väliin ja tykittää kiekon etukulmasta sisään.

Huikee peli jonka Xirean ratkasee toises jatkoeräs. Sarjaa lähdetään jatkamaan 1-1 ottelutoitoista.

Tuomari: Naappi
Tuomari: Duntski
Lisätty: 26.11.2009 22:58