Zyd 0+0=0

ei maaleja

O&N saves:0 poss: 69
Pengut saves:1 poss: 30

Erästä: Puolustusvoittoinen erä kummaltakin joukkueelta. Paikoilla ei juhlittu ja peliä pelattiin pääosin kulmissa ja keskialueella.
Lisäksi aika flipperimäistä peliä; paljon riistoja ja edestakasin veivaamista.
Jos pitää sanoa kummalle erä meni niin O&N vei voiton, joskin vaarallisilla paikoilla ei juhlittu.

1-0 random - (JJ & Sute) random kuljetti toho keskelle, pysähty ja veti etukulmaan.

O&N saves:3 poss: 61
Pengut saves:4 poss: 38

erästä: Peli jatkuu samanlaisena kuin ensimmäisessä erässä, joskin hieman avoinaisemmin mikä oletettavasti tarkoittaa enemmän paikkoja ja tapahtumia. Jälleen kerran O&N karvan verran terävämpänä ja siitä osoituksena maali. Jos pel jatkuu tällä tavalla niin veikkaisin että peli päättyy 1-0 / 2-0 O&N:lle. Toki penguilla on ollu muutama hyvä vastaiskutilanne josta nyt ei vaan oo uponnu. Jos pengut saa enemmä vastahyökkäyksiä nii voitto on täysin mahdollinen.

04.52 Asterix pistää tyhjistä rannarilla mokkee päin.
05.03 random (JJ & Sute) tm.

O&N saves:2 poss: 57
Pengut saves:1 poss: 42

erästä: O&N jatko samaa rataa ja penguissit ei löytäny oikeita aseita voittaakseen. Pengut alkoivat myös puskemaan enemmän minkä takii lossesit nousi ja varmaa lisäs turhautumista ku pitäs tasottaa ja sit vaa menetetään
se kiekko ennenku päästään ees vetosektorille. Lisäksi O&N käsi ei tärissy lainkaan = rutiini pelaamiseen. Tosin yks todella hyvä paikka penguille siunaantui (asterix tyhjistä mokkee päin) mut muuten ei ollu niin paljoo hyviä paikkoja.

Yhteenveto: O&N oli valppaampi ja tällä kertaa taitavampi joukkue, mikä riitti voittoon. Oikea jengi voitti.

TÄHDISTÖ:

*** Körsklieg & random. Körsä teki hyvin riistoja ja oli oikeen aikaan oikeessa paikassa tiellä. Random teki tarvittavat maalit

** Sute & poro12. Sute piti nollat ja muutenki varmaa pelaamista. poro12 pirteetä pelaamista mutta ei saanu nakattua vaa maalia.