Tenkrat 0+0=0
Tony 0+0=0
Zippo 0+0=0

ENNAKKO:

Lihapullat: LP on runkosarjassa sijalla 8. ja takana on kuusi ottelua. Näistä kuudesta ottelusta tulokas joukkue on poistunut voittajana kolme kertaa. (nightmare, Fc Kilpailijat ja avellino.) Pullien ainut tasapeli tuli kauden ensimmäisessä ottelussa Ajaxia vastaan. Kaksi tappiota on tullut SSK:ta sekä ACA:aa vs. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa yllepa (9+4) kolmellatoista tehopisteellään.

Kouvola Sabres: KS on sarjassa sijalla 6. Takana on lihapullien tapaan kuusi ottelua, joista kolme Kouvolalaiset ovat voittaneet. Nämä voitot tulivat heti kauden alussa. (AVE, FCK ja HJ)... Tämän jälkeen suunta on ollut hieman alaspäin. Voittojen jälkeen Nightmare oli niukasti parempi sekä pelijengi ja hc kauhava ottelut päättyivät tasan. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä on Tenkrat kahdeksalla pisteellään. (6+2)

PELI:

-----ERÄ 1/3-----
1min Kouvolan pojat voittaa aloituksen. Kiekko pyörii molempien joukkueiden toimesta keskialueella.

2min Molemmat joukkueet pääsivät hyökkäämään, mutta maalinteko paikkoja ei syntynyt.

3min Lihapullat saa kunnon myllyn käyntiin. Ei kuitenkaan vetopaikkoja... Zippo katkasee ja avaa Tenkratille. TenQ menettää nopeasti kun Ayoso riistää kiekon. Ayoso avaa lisbelle ylös, lisbe pas ayosolle ja Ayoso pass yllepalle

***2:53 1-0 by yllepa (ayoso - lisbe) ::yllepa iskee suoraan syötöstä.

4min Kouvola on pienoisissa ongelmissa omalla alueella. LP saa maalin jälkeen heti myllyn pyörimään. Lopulta Jolli pääsee riistämään kiekon ja avaa Tonylle ylös. Tilanne päätyy paitsioon.

5min yllepa nousee röyhkeesti hyökkäysalueelle, mutta menettää kiekon ja jolli avaa kouvolan pojille ylös. KS saa ensimmäisen kerran kunnollisen myllyn käyntiin. Zippo tulee keskeltä ja saa passin. Veto lähtee nopsaa, mut kiekko kopsahtaa ruuhkaan joka on maalin edustalla.

6min LP:llä on vaikeuksia päästä kunnolla kouvolan puollustus alueelle. Jolli napsii kerta toisensa jälkeen kiekkoja lapaansa. Jolli avaa Tonylle, Tony passaa laidasta tulevalle Tenkratille joka pääsee koittamaan vetoaan p-pisteen läheltä, mut ohi menee.

----------------
***Lihapullat saves:2 poss:48%
***Kouvola Sabres saves:0 poss:51%

-----ERÄ 2/3-----
0:00 Ayoso vs Tony aloituksessa. Tony vie sen...
1min Kouvola pääsee heti erän alkuun hyökkäys alueelle. Pzi kuitenkin pääsee nopeasti riistämään ja hän avaa nopeasti Lisbelle. Lisbe laukoo, irtokiekko tulee yllepalle maalin eteen. apellY vetää mut kiekko kolahtaa tolppaan.

2min Jolli avaa Tonylle ylös. Tonyn matka stoppaa Ayosoon... Ayoso avaa lisbelle, jonka matka päättyy Zippoon. Zippo avaa, mut sielt tulee pitkä kiekko. Lisbe menettää omalla alueella vaarallisesti Zipolle. Zippo laukoo, mut hasekki torjuu. Tenkrat saa viellä paikan iskee vanhan mut hasekki on mukana.

3min Kouvolan myllyt jatkuu. yllepa pääsi hetkeksi väliin, mutta hän menettää kiekon keskialueella ja näin KS pääsee nousemaan taas. Lopulta Tony o paitsios. Lisbe saa pzin syötöstä kiekon ylös. Lissu haastaa kozelin ja vetää p-pisteen lähelt mut hasekki torjuu.

4min Lihapullat jatkaa myllytystä. ayoso saa kiekon, antaa pzille ja pzi passaa Lissulle ...

***3:18 2-0 by Lisbe (pzi - ayoso) ::Lissu vetää suoraan syötöstä.

4min Kouvola lähtee hakemaan ensimmäistä maaliaan. Lissu riistää tenkratilta ja nostaa nopeasti ylös yllepalle joka vuorostaan menettää kiekon.

5min Kozel avaa nopeasti, lp maalilla on maskia, Tony laukoo, mutta yli menee. Lissu saa kiekon ylös. Näpäkkä veto, mut hasekki tojuu. Kozel avaa kiekon nopeasti Tenkratille ylös joka antaa poikittain Tonylle jolta lähtee nopeasti kanuuna kohti maalia. Molke on tilanteessa mukana. Pzi passaa ayosolle joka avaa täyteen vauhtiin lisbelle joka vetää mut ohi menee.

6min KS hyökkää. Tony menettää ja Ayoso saa avattua Lisbelle. Lisbe yrittää veivata Zipon, mutta ei onnaa ja Zippo saa korjattua Lisben vedon.
-----------------
***Lihapullat saves:5 poss:53%
***Kouvola Sabres saves:5 poss:46%

-----ERÄ 3/3-----
0:00 Aloitus: Kozel vs Ayoso....

1min Ayoso vie aloituksen ja passaa yllepalle. Ylleri vetää nopeasti kohti KS:n maalia, mutta ohi menee. Zippo avaa heti perään pitkän ja aloitus KS:n päätyyn. Tony vie aloitus voiton ja näin Tenkrat saa kiekon ylös. Tenku vs pzi LP:n kulmassa, pzi vie voiton ja avaa Lisbelle ylös. Lisbe menettää ja Kozel avaa nopeasti Tonylle, mutta Tenkrat kerkee paitsioon.

2min Lisbe menettää omalla siniviivalla ja kouvola pääsee hakemaan ensimmäistä maaliaan. Myllyt käynnistyy nopeasti, mutta Tony menettää lopulta LP:n maalin takana. Pullilla on vaikeuksia avata hyökkäystä kunnes Pzi saa kiekon ylös ayosolle joka passaa lissulle JOKA...

***1:57 3-0 by Lisbe (Ayoso - Pzi) ::laukoo pisteeltä kiekon nätisti sisään.

3min yllepa saa paikan vetää, mutta huonosta kulmasta. yllepa pelaa Lisben vapaaksi laitaan joka koittaa laukoa punakaarelta, mutta huti C menee.

4min KS yrittää avata peliään. Pitkäkiekko... Uusi yritys. Tenkrat saa vietyä Tonyn kanssa kiekon alueelle, mutta he menettävät nopeasti. Lisbe ja yllepa nousee laidasta, mutta vastaan tulee kozel ja hän avaa nopeasti ylös. Zippo on kuitenki paitsiossa. LP saa vuoron hyökätä. Lissu - ayoso - lissy ja sit lähtee tykki!!! mutta maalivahti torjuu.

5min Molemmat yrittää avata hyökkäyksiä, mutta joka kerta matka päättyy siniviivalle. Lopulta pullat saa kiekon ylös ja Ayoso yrittää antaa laidasta vetopassil maalille yllepalle kiekon, mut huti menee.

6min Viimeinen minsa... Tony saa paikan laukoa, mutta ei saa kikee reppuun. Tenkrat yrittää viellä keretä irtokiekkoon muttei onnistu. Tenkrat pääsee laukomaan viellä uudelleen. Maalivahti on edelleen mukana. Viimeiseen asti Kouvola yrittää saada avaus maalia. Zippo pyörii päädys, antaa passin keskelle Tonylle joka vetää päin haskea.

***Lihapullat saves:3 poss:40%
***Kouvola Sabres saves:6 poss:53%