NarrilaumaNarrilauma - HautausmaaTarkastajatHautausmaaTarkastajat 2-1

Delpiero 0+0=0
Juhi 0+1=1
Pitte 0+1=1
öbe 1+0=1

Narrilaumaa kohtaa Kiekkodvarin runkosarja ottelussa HautausmaaTarkastajat. Käydään tässä pelaajia odotellessa läpi Molempien joukkueiden kausitilastot ja pelaajaseurannat.

Narrilauma

Narrilauma pelannut vasta yhden (1) ottelun, jossa se kohtasi Europen. Ottelu päättyi kuitenkin Narrilauman murheeksi 2-8 Europelle. Narrilauma onkin sarjataulukossa sijalla 20. Pelaajaseurannassa tänään Zap3, joka teki Europea vastaan tehot 1+1.

HautausmaaTarkastajat

HautausmaaTarkastajat on pelannut tällä kaudella neljä (4) ottelua, joista se on ottanu itselleen neljä (4) pistettä. Saldo onkin kaksi (2) voittoa, ja kaksi (2) tappiota ja runkosarjassa sijalla 12.. Pelaajaseurannassa onkin sitten HT:n osalta öbe, joka on tehtaillut neljässä ottelussa tehot 4+7=11 pist/ott 2.75. Narrilauma saakin pitää öbe:n tiukasti kiinni, jos mielii voittaa.

0.01 Aloitusvoiton vie öbe, mutta Renberg saa zipin kiinni.
0.09 Renberg melkein saa tehtyä maalin, mutta maalivahti eteen ehtii kun Renberg kuljettamassa maaliin.
0.55 0-1 öbe (1+0) Pitte (0+1) Juhi (0+1), one josta öbe sitten pistää häkkiin.
2.39 Dominatorille rakennetaan aivan vapaa paikka, ampuu kuitenkin ohi maalin reilusti.
3.30 1-1 Renberg (1+0) Zap3 (0+1) Dominator (0+1), haaveilin Tuomaripalkinnoista niin meni maali ohi.

Saves: 5-6
Poss: 50-49

Ensimmäinen erä varovaista koskettelua. Molemmat panostavat hyökkäyspeliin, mutta maalivahdit hoitaa hommansa kiitettävästi.

0.01 Aloitusvoitto Pandaaaa:lle
0.24 Renberg yrittää harhauttaa Pitten, mutta turhaan.
0.35 Delpiero saa paikan, laukoo p-pisteeltä takakulmaa kohti, maalivahti nappaa kuitenkin.
1.14 Renberg yrittää zipata maaliin, mutta helppo työ puolustajille purkaa kiekko.
2.10 öbe ampuu keskeltä, maalivahti torjuu varmaankin kalleuksillaan.
2.36 Renberg ampuu päin Juhi:n blockia.
2.55 2-1 Renberg (2+0) Zap3 (0+2) Pandaaaa (0+1), Renberg ampuu Zap3:n syötöstä suoraan takakulmaan.
3.20 Pitte ampuu hyvin keskeltä p-pistettä, mutta Pandaaaa nappaa kiekon.
4.45 öbe ampuu, pandaaaa torjuu hyvin.
5.21 Peli pyörinyt keskialueella, mitä nyt välillä laukauksia sadellut.
5.28 öbe pelaa Juhi:lle vapaan paikan, tämä laukoo päin maalivahden patjoja.

Saves: 4-1
Poss: 47-52

Toinen erä päättyy Narrilauman 2-1 johtoon. Renberg pelannut hyvän ottelun tähän mennessä, ja luo paikkoja. öbe-Juhi kaksikko myös pelannut hyvin.

0.01 Aloitusvoitto öbe:lle, joka syöttää Delpiero:lle.
0.25 öbe karvaa hyvin kiekon ja syöttää Delpiero:lle, tämä laukoo päin maalivahtia.
1.11 Delpiero ampuu, Pandaaaa torjuu helposti.
1.23 Delpiero ampuu hyvästä paikasta hieman ohi maalin.
1.50 Juhi yrittää etukulmasta hyvin laukoa, jani kuitenkin blockaa.
2.15 jani nousee keskeltä, pääsee vapaaseen laukaisu paikkaan. Ampuu kuitenkin päin maalivahtia.
2.35 Zap3 ampuu tarkan laukauksen p-pisteeltä. Maalivahti nappaa kiekon kuitenkin räpyläänsä.
3.56 Pitte laukoo keskeltä, öbe edessä kuitenkin.