Deco 1+1=2
Rubio 1+0=1

1. ERÄ
-maaliton-

Kankeaa hyökkäyspeliä molemmilta joukkueilta. Ei erikoisia hyökkäyksiä/paikkoja kummallakaan, ehkä 2. erässä?

2. ERÄ
0:24 deco pääsee läpiajoon oduya:n merkkausvirheestä. Deco kuitenkin epäonnistui.
0:45 chile tulittaa ''aloituszipistä'' suoraan tolppaan!
1:27 1-0 by xirean reto darkki - xirean ja reto 2vs1 tilanteessa jossa mukavalla passipelillä pelaavat puolustajan ulos tilanteesta ja xirean ahnehtii onen.
2:18 2-0 by reto xirean oduya - ohi män
2:56 reto karvaa kiekon pakilta ja melkein pääsi veivaamaan sisään
3.58 2-1 by rubio benjamin deco ankkojen vastahyökkäys, muutaman passi viivalla, maskia, kivannäköinen veto tyhjiin.

Molemmilla oli omat paikkansa tässä erässä, Darra OY hyödynsi selvästi paremmin.

3. ERÄ
3-1 by darkki xirean reto - ohi meni
4-1 by xirean reto - reton taiturimaiset purjehdukset puolustuksen läpi, veto kulmaan, mokke sylkee ja xirean hoitaa tyhjiin
5-1 by reto - kiekko pomppii kuin varkain maalinedessä odottavalle retolle joka pistää ranteella varmasti sisään
5-2 by deco chile benjamin - benjaminin upea zippi chilelle joka tykittää tolppaan ja siitä deco tyhjiin
6-2 by xirean reto darkki - oman silmän mukaan rubiolla ois lagannut vastustajan siniviivalla, darra pääsi 2vs1 tilanteeseen ja oppikirjanmukainen passi-passi-veto.

*** Xirean
** Reto
* Darkki
Tuomari: kei
Lisätty: 10.05.2009 01:10
joukkueet tulos tuomari aika
Darra OYDarra OY vs. Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks 6 - 2 kei 10.05.2009 01:10