Wile 0+0=0

Lauantai ilta saa hienon alun! Sinaappikone on matkannut Italian auringon alle Avellinon vieraaksi pelaamaan vähän hokia.

Ennakko:

Avellino Capellier
Viime kauden mestari ja tän hetkinen runkosarjan kakkonen lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. AC:lla on liigan parhaimpiin lukeutuvia puollustajia sekä hyökkääjiä.

Sinaappikone
Yksi tämän kauden liiganousijoista. Tällä hetkellä sinaappikone pitää vahvasti sarjan jumbopaikasta kiinni. Vain täydellinen onnistuminen vie sinapit voittoon.

Veikkaus:
AC vie 5-1

1/3
¤0-2min peliä pelattiin päästä päähän.
¤2.5min Weza saa loistavan paikan iskeä kulmasta ottelun avausmaali.
¤5.5min Shar saa hyvän paikan vetää, mut eiii...

AC: saves1
SK: saves0
POSS: 47% - 52%

ERÄSTÄ:
Ottelun avauserä oli tasaista päästä päähän pelaamista. Erän aikana nähtiin vain yksi loistava tekopaikka (toi wezan tilanne maalin kulmalla). Aika tarkkaa puollustus peliä molemmilta.

2/3
¤1min AC:lla hyvä ote pelistä.
¤2min paine edelleen sinaappien päädyssä
¤3min Sinaapit sai pelin siirrettyä AC:n päätyyn
3:24 1-0 by weza (Sean - Davidoff):: Sean heittää kiekon päädyn kautta vapaana olevalle wezalle ja siellllääää
¤3.5min wezalla hyvä vetopaikka
3:36 2-0 by Sean (Davidoff)::Hyvä maski ja loistava veto kaukaa...
¤4.5min peli on taas tasasta ja kiekko liikkuu kentän päästä päähän.
¤5min isomniumilla hyvä vetopaikka maalin edustalla.

AC: saves1
SK: saves1
POSS: 42% - 57%

ERÄSTÄ:
AC sai hyvän alun erään. Ensimmäiset 2.5min pelattiin kokonaan Sinaappien päädyssä. 3min kohdalla sinaapit sai ensimmäiset hyökkäykset, mutta AC paukutti heti perään 2 maalia. Loppuerä olikin tasaista vääntöä kentän päästä päähän.

3/3
¤1min Sinapit saa hyvän alun, mutta ei saa aikaan huippupaikkoja.
¤1min Amado rynnii kulmalta maalille, mutta haske on mukana.
¤2min Sinapit pitää edelleen paineen AC:n päädyssä.
3:12 3-0 by Sean (Davidoff - Hrew)::Davidoff passaa sivulta keskellä vapaana olevalle Seanille, joka pistää limpun pömpeliin.
¤5.5min SK painostaa, mutta toivottua tulosta ei synny
5:49 4-0 by weza ::weza riistää kiekon ja pistää nätin vetomaalin.

AC: saves4
SK: saves2
POSS:46% - 53%

ERÄSTÄ:
Viimeinen ja ratkaiseva erä alkaa sinaappien kovalla painostuksella. 3min kohdalla AC ratkaisee ottelun kolmannella maalillaan. Loppu erä onkin tasaista vääntöä päästä päähän.

***tähtiä vaikee jakaa, kun koko AC:n jengi pelas hyvin. Pakit piti nollat, höökit teki, yp:t auttoi hyökkäystä ja puollustusta.

sinapit sai hyvin painetta hyökkäys päätyyn, mutta vaaralliset paikat jäi AC:n hyvin pelanneiden pakkien syliin.
Tuomari: Dartsu
Lisätty: 07.02.2009 18:56