Avellino CapellierAvellino Capellier - PelijengiPelijengi 2-3

Arto 1+1=2
Justi 1+2=3
koksu 0+1=1
QkkeliQ 1+2=3

Kiekkoliigan 3.finaali alkamassa Avellino Capellierin ja Pelijengin välillä. Otteluvoitot 2-0 Avellinolle lukemin 2-1 ja 1-3.
Pelijengi hallitsi 2.finaalin kahta viimeistä erää ja on jännä nähdä jatkuuko sama meininki myös tämän pelin alussa.

0-1 Arto (PWNAGEr,justi)

Arto ja pwnager pääsevät osittaiseen 2v1 ja Arto päättää itse laukoa b-pisteen kaarelta ja tarkka kuti menee sisään.

0-2 Justi (Koksu,PWNAGEr)

Vain hetki ensimmäisestä ja Justi pysähtyy zoomailemaan suhteellisen kauas kiekon kanssa ja hetken tuumittuaan päättää vetää maaliin ohi hölmistyneen Ave moken ja puolustuksen.
Nyt Pelijengi on päässyt syöttämään sitä myrkkyä Avellinon pojille, mitä itse söivät edellisissä matseissa kahden nopean maalin merkeissä.

5.20 Justi kikkailee oman maalin takanan ja menettää kiekon Seanille joka kuitenkin epäonnistuu vanhanaikaisessa eikä myöskään huomaa oneen kiiruhtaavaa Ezkoa.
Ezko ilmaisee mielipitäänsä tilanteesta Violent Behaviourilla.

Aivan erän loppuhetkillä Pwnager rakentaa avopaikan Pelijengin pakille, mutta harmikseen Arto itse torjuu vedon Aven maalin edessä.

Selvästi Pelijengin erä niinkuin maalitkin sen osoittaa.

Poss:

Ave:48
PJ:51

Saves:

Ave:2
PJ:4

Toisen erän alku lähtee käyntiin katsomosta käsin tylsästi kun molemmat tempaisevat pitkät kiekot ensimmäinsen minuutin aikana.

1-2 Ezko (Sean)

Ezko ja Sean karvaavat kiekon ja syöttelevät Pelijengi pakin pihalle ja Ezko pääsee tällää lopulta kiekon etukulmasta sisään.

Noin Neljäminuuttia pelattu kun Arto passaa hienosti PWnagerille tyhjän maalin eteen mutta Pwnis tärrää (?) kai sen verta että saa kiekon maalitolpan väärälle puolen.
Vaarallisia tilanteita molemmilla ehkä yhtä paljon, mutta maalin ja punavalkoisten silmälapien läpi Avellinon erä.

Poss:
Ave: 50
Pj:49

Saves:
Ave:2
Pj:3

Kolmanteen erään lähdetään Pelijengin 2-1 johdossa ja näin ollen sarja tulisi jatkumaan. Tiukka taistelu joka tapauksessa edessä.

Avellino rakentelee heti ensimmäisten sekunttien aikan hyvän paikan, mutta ilmeisesti Davidoff on se kaveri joka täräyttää 2 kesämökkiä ohi maalin b-pisteden välistä.

Noin minuutti pelattu ja Pelijengi pyörittää hetken aven päädyssä ja lähellä on ettei Arto pääse maalin edestä tuikkaa 3-1. Avellino pääsee tämän jälkeen vastahyökkäykseen ja hetken päästä Ezkon veto viiltelee maalitolppia.

2-2 Sean (Davidoff)

Davidoff riistää syöttää hienosti Seanille ja tämä upottaa varmasti b-pisteen kaarelta tasoituksen. Nyt peli menee todella jännäksi.

2-3 PWNAGEr(justi,arto)

Noin 4,5 min pelattu kun Pelijengi saa niukan 2v1 hyökkäysen ja Justi onnistuu syöttää maalin eteen Pwnagerille joka pienessä tilassa onnistuu ohittamaan maalivahdin. Maalintekijän maali.

Avellino painaa viimeisen puoli minuuttia, mutta ei saa kunnon maalipaikkaa vaikka PWNAGEr epäonnistuu pahasti viimeisessä purussaankin.

Poss

Ave:49
PJ:50

Saves

Ave:3
Pj:0

Pelijengi oli tässä pelissä maalin verran parempi ja otteluvoitot sen myötä Avellinolle enään 2-1.
Tuomari: asthon
Lisätty: 04.12.2008 00:09