Voodoo PeopleVoodoo People - EuropeEurope 2-0

Endure 0+0=0
Hene 0+0=0
LoiB 0+0=0
Rone 0+0=0

Voodoo vei siis avausottelun nimiinsä tiukkojen vaiheiden jälkeen maalein 2-1, joten Europe pelaa selkä seinää vasten. Saako Europe murrettua Voodoon tiukan puolustuksen vai lähettääkö Voodoo Europen valmistautumaan tulevaan divarikauteen?

0.14 Biscillä vetopaikka, maskiakin on, mutta mies hakee vielä syöttöä ja tilanne kuivuu kasaan.
1.45 offside by Europe
Pari minuuttia pelattu, tasaista vääntöä tämäkin, molemmat puolustavat erittäin kurinalaisesti.
2.30 Bisc ampuu b-pisteen tuntumasta, niukasti ohi takakulman.
3.34 Kaasu passaa, Eyemou ampuu, mokke torjuu.
3.44 Hene ampuu kaukaa, veska torjuu.
3.58 Rone ampuu tolppaan.
4.13 icing by Europe
4.58 icing by Europe
5.21 Endure polkaisee luistimella kiekon Kaasulle, joka jallittaa ja ampuu vaarallisesti, sivuverkko kuitenkin vain heilahtaa.

torjunnat 2–2 hallinta 56–43

Voodoo piti enemmän kiekko hallussaan, maalipaikat kuitenkin menivät melko tasan.

6.44 LoiB puolittain läpi keskeltä ja laukoo melko kaukaa, mutta mokke nappaa tämänkin.
7.31 icing by Europe
7.44 Kaasu heittää maalille, josta Bisc pääsee vielä jatkamaan, veto huonosta asennosta kuitenkin suoraan veskan patjoihin.
8.40 paha kiekonmenetys Europelle, josta Bisc pääsee puolittain läpi. Veto b-pisteeltä suuntautuu kuitenkin suoraan mokkea päin.
9.21 LoiB alkaa lagaamaan.
9.33 LoiB on taas kehissä.
10.30 Endure heittää pienestä kulmasta kiekon tolppaan.
10.33 offside by Europe
10.46 Eyemou pääsee ampumaan irtokiekosta, veska kuitenkin torjuu hyvän kudin.
11.25 Bisc pelaa Kaasun läpi laidasta, veto päin mokkea ja jatkotilanteesta
*** violent behavior by Kaasu
11.48 kiekko pyörii Europen maalilla, Kaasu ampuu ruuhkasta tolppaan.

torjunnat 2–5 hallinta 57–42

Selkeästi Voodoon erä, Europen puolustus kuitenkin onnistui taidolla ja osin tuurillakin pitämään lukemat maalittomana.

12.13 offside by Europe
12.29 1-0 Eyemou (Kaasu, Bisc) 3vs2 tilanne, jonka Kaasu ja Eyemou pelaavat kauniisti, Kaasu ottaa pakin mukaansa hämäämällä vedolla, mutta syöttääkin b-pisteelle Eyemoulle, joka lataa varmasti suoraan syötöstä takakulmaan ohi voimattoman veskarin.
14.02 LoiB on maskissa maalilla, jonne kiekko ammutaankin, LoiB pääsee laukomaan aivan maalin edestä, kuitenkin suoraan veskan syliin.
14.24 2-0 Bisc (Kaasu, Eyemou) meni ohi nuijalta kun kirjoitin edellistä tilannetta 
14.45 icing by Europe
15.00 Europen puolustus sekoilee ja Bisc on läpi, mutta kuljettaa kiekon suoraan veskan syliin.
15.27 Hene ampuu kaukaa, veska torjuu kulmaukseen.
16.12 offside by Europe
16.58 Eyemou laukoo keskeltä, mokke torjuu.
17.18 Biscille pelataan jälleen vapaa paikka, mutta taas kuljetus suoraan mokelle.
17.40 icing by Voodoo
17.54 icing by Voodoo
17.56 Endure pääsee vielä aloitusvoiton jälkeen nokikkain veskan kanssa, mutta hasek vie pidemmän korren.

torjunnat 4-4 hallinta 53–46

Voodoolle ansaittu voitto ja jatkopaikka, ihailtavan kurinalaisesti Voodoo puolusti, eikä oikeastaan ollut hädässä ainoastaan kuin ensimmäisen osaottelun viimeisillä minuuteilla. Europekaan ei pelannut huonosti, mutta ei löytänyt keinoja Voodoon puolustusmuurin murtamiseen.

*** Eyemou – voittomaali ja varmaan parikymmentä kiekonriistoa puolustuspäässä, selkeästi ottelun hahmo