Juhaldo7 0+0=0
Kenzo 0+1=1
Ricky 2+1=3
Sleaze 0+0=0

Alkamassa 2.divarin jännittävä kamppailu Kauniiden ja Rohkeiden ja Last Periodin välillä. Kauniit ja Rohkeat on tällä hetkellä sarjataulukossa 5. ja Last Period 11.
Odottaa voisi, että KjR saisi tästä pisteet kotiin vietyä, mutta katsotaan kuinka käy!

--

1. Erä

Aika tylsähkö erä kaikinpuolin. Kummaltakaan joukkueelta ei vielä ainakaan erityistä peliä. Hivenen verran enemmän Katsotaan joko 2. erässä maalihanat aukeavat.

2. Erä

5:26 1-0 by Bers (hydä, Pandaaaa) - Kesken Last Period pyörityksen hydä nappaa kiekon pois omalla alueellaa ja avaa Bersille jonka tulinen veto b-pisteeltä vie KjR:n 1-0 johtoon.

Vauhdikas erä varsinkin Last Periodilta. Dörren tulo kentälle piristi otteita selvästi, mutta KjR silti 1-0 johdossa 3. erään.

3. Erä

0:28 1-1 by Ricky (Hintsala) - Ricky ja Baileys 2v1 hyökkäyksessä, jossa Ricky päätyy omaan ratkaisuun ja tasoittaa pelin.
0:36 1-2 by Ricky - En nähny, tuli niin nopeeta.
1:27 1-3 by Baileys (Ricky) - Komea veto b-pisteen tuntumasta etunurkkaan.
4:15 2-3 by Bers (Pandaaaa) - Pandaaaa pelastaa omassa päässään 3v1 maalin Last Periodilta ja avaa samantie Bersille joka tällää jälleen b-pisteeltä.

Kokonaisuudessaan peli oli viihdyttävää lukuunottamatta 1. erää. Last Period tuli hyvällä sykkeellä mukaan 2. erään ja siitä lähtien peliä hallitsivatkin. 3. erässä LP sai alkuun muutaman maalin ja menivät johtoon, jonka jälkeen KjR:ää ei tuntunut kiinnostavan enää edes puollustaa, kun kokoajan LP:lle sateli 2v1 sekä 3v1 hyökkäyksiä. Vain Panda esti LP:n lisämaalit.