Herkula 2+1=3
Ozolinsh 1+0=1
Sekka 1+2=3
Smurffi 0+1=1

Ensimmäinen erä oli kauttaaltaan suhteellisen tasaista peliä, vaikkakin hienokseltaan hallinta oli Löysien käsissä. Pienoisen hallinnan tuloksena olikin Löysien 1-0 johto ensimmäisen erän jälkeen.

Toiseen erään Jupiterit lisäsivät höyryä toden teolla ja se olikin tuoda muutamaan kertaan tulosta, mutta Löysät pitivät kuin pitivätkin pintansa ja maali pysyi tyhjänä. Kaiken kukkuraksi Ozolish kävi tökkäämässä Löysien illan toisen maalin ja näin johto venyi jo 2-0:aan.

Kolmanteen erään Jupiter tuli entistäkin enemmän ärsytettynä ja tekivät heti erän alkuun maalin komean kuvion päätteeksi. Tähän ne Jupiterin pyristelyt sitten päättyivätkin, sillä lähes heti perään Herkula väänsi väkisin kiekon Jupiterin maaliin ja näin peli oli lopputekstejä vaille valmis. Lopussa Sekka pääsi vielä nöyryyttävästi kävelemään kiekon kanssa tyhjään maaliin ja näin Löysät sinetöi illan numerot 4-1:een.
Tuomari: darby
Lisätty: 15.03.2005 21:54