Snyder 1+1=2

Ottelu alkaa:

Peli alkaa sähläyksellä ja peli näyttää hyvin rikkonaiselta

01.21 olzi lag

02:08 Snyderillä hyvä maalipaikka ku karvas roikkupakilta pois kiekon, mutta moke pääs etee

02:44 0-1 Eljo (1+0) Snyder (0+1)
Snyder karvaa roikkumaalin takana kiekon pois ja pistää syötön maalin eteen Eljolle jolla helppo työ iskeä tyhjiin

03:08 Taas Eljolla hyvä paikka pistää kiekko maaliin Snyderin syötöstä 2vs1 tilanteesta, tolppa.

04:42 Roikulla loistava paikka, Nikosso pääsee vetämään b-pisteiden välistä, ja tai olla Director joka pääs riparista vetää viel, mutta tolppa kopsahti

***1. erä loppu

1. erän raportti:

Aika sekalainen ja tasainen erä, alussa ehkä roikku hallitsi vähän, sit oltii pari minuuttia enemmä roikkupäädyssä ehkä ja sit loppua kohden maalin jälkeen mentiin taas genepäätyyn ja sinne päätyyn päättyi eka erä.

Roikkuveska torjui kertaa 2 ekassa erässä
Roikkujen poss oli 55% ekassa erässä

Genemoke torju kertaa 2 ekassa erässä
Genejen poss oli 44% ekassa erässä

2. erä alkaa

Aika rikkonaista peliä edelleen, mutta Geneillä ehkä pienoinen ote tästä erän alusta.

Alkaa kahen minuutin kohalla roikkuki saamaa taas hyökkäyksiä gene-päätyyn

02:21 Roikuilla erittäin vaarallisen näköinen paikka gene maalilla, ei maalia

02:38 geneillä puolestaan vaarallinen paikka ku tais olla Snyder joka kesotti maalille ja oli muute lähel ettei verkko heilunu

03:15 Nikosso lag

05:09 olzi pääsee laukomaan suurinpiirtee b-pisteeltä , ei maalia

2.erä loppuu

Joo eli tää erä oli ehkä enemmä Genesiksen, varsinki alussa. Parin minsan kohal sit roikkuki alko saamaa niit vastahyökkäyksii mut genen ”pyöritys” jatku, ei se nyt mitää hirveetä myllyä ollu mut kuitenki. Lopussa sit taas mentii enemmä gene-päätyyn

Snyder pistää siitä gene hyökkäyksen pääteeks hyvästä paikasta maalin

00:46 1-2 Director (1+0) Nikosso (0+1) olzi (0+1)
Heti maalin jälkeisestä alotuksesta roikku tulee ylälaitaa pitkin ja sieltä sit jotenkin Director teki sen maalin (en nähny sitä maalia, mut kuljetuksen ky.)

02:11 2-2 Nikosso (1+1) olzi (0+2)
Jostain siitä b-pisteen tuntumasta Nikosso kiskas alanurkkaa

Joo sitten pakollinen 10 sekuntin lagi siihen dumarilta.

05:49 Snyderillä vielä hyvä paikka pistää siitä b-pisteeltä etunurkkaan, Zek torjuu

Ei mitää kummempaa vikassa kymmenessä sekunnista tapahtunu joten, peli päättyy siis tasan 2-2

3. erän tilastot vielä:

Roikkuveskari torju 6 kertaa vikassa erässä
Roikkujen hallinta oli 39% vikassa erässä

Geneveskari torju 2 kertaa vikassa erässä
Genejen hallinta oli 60% vikassa erässä

3. erän raportti

Alussa gene hallitsi vähän ja teki maalin, sit sähellettiin hetki ja roikku teki maalin. Roikku alko heti maalin jälkee samaa paremmin otetta pelistä ja teki toisen heti perään. Tämän jälkeen peli oli paikka paikoin hyvinkin avoinaista ja roikuilla oli ekana lähellä johtomaali ja heti vastahyökkäyksestä gene oli vähällä tyrkätä lätyn sinne verkon perukoille. Peli oli vikassa erässä avonaisempaa kun kahessa ekassa ja siitä kertoo sekin, että maaleja saatiin vikassa erässä nähdä eniten. Erä oli ehkä kokonaisuutena enemmän genejen ja siitä kertoo myös tilastot, mutta oli roikuillakin hyviä maalipaikkoja

Peli kokonaisuudessaan oli aika sekavaa, toki vikassa erässä peli oli vähän enemmän jo avonaista ja maaleja saatiin. Peli oli kokonaisuudessaan ehkä hieman Genesiksen, mutta tulos on mielestäni ihan oikeutettu. Hallinta meni ehkä Geneille, mutta vaarallisia paikkoja oli ehkä suurinpiirteen yhtä paljon. Eli ihan passeli tulos
Tuomari: Jukkiz
Lisätty: 06.10.2008 00:50