Arctic Circle AthleticsArctic Circle Athletics - Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM 3-2

1.Erä
Ensimmäiset puolitoistaminuuttia juostiin kiekon perässä ympäri kenttää. Pienen painostuksen jälkeen Fallen nakkaa myyrännussijan maalille, josta Nurro on lätkimässä kiekon reppuun.
0-1 by Nurro (1+0) Fallen (0+1)

Erää on puolet pelattu, ja katsomo on hiljentynyt kiihkeän divarimatsin yhteydessä. Todellisuudessa pelissä ei tapahdu mitään merkittävää. Molemmat yrittävät väkisin rakennella peliä, jonka tällä hetkellä VZEM hoitaa paremmin.
ACA pääsee katkaisemaan VZEM:n hyökkäyksen, jonka seuraksena Hate laukoo moken vierestä äläpörsään. (Todellisuudessa ollu hajuakaan, miten maali syntyi. Mut np)
1-1 by Hate (1+0) Mansi (0+1) Jallis (0+1)

Ekan erän jälkeen, tätä kendomatsia seuratessa kyllä ole vielä mitään suuren urheilujuhlantuntua haivaittu. Mutta toivottavasti toinen erä on parempi.

ACA: saves: 2, poss: 52%
VZEM: saves: 1, poss: 47%

2.Erä
Heti erän alkuun PaG kehoittaa jotain capslock-jannua (oisko ollu joku PYÖVELI) menemään pelaamaan CSS:ää, sitä sivareiden pyssypeliä.
Samalla kentällä tapahtuu. Erä alkaa ACA:n painostuksella, jonka seurauksena Jallis nakkaa lätyn Teisan lapaan, joka pamauttaa hölmistyneen VZEM-vahdin ohi kiekon pörsään.
2-1 by Teisa (1+0) Jallis (0+2) Hate (1+1)

Hundkarusellen.. VZEM:n peli on hukassa, mutta heidän onneksi Hate lagailee ja peliä jatketaan parilla pitkällä. Haten paikkaajaksi ilmestyy joku pienimies Marsista. tögö tai jotai.

Hate palaa tunnelmaan mukaan, mutta hoppas heti VZEM:n vaihtopenkille! Mikä hobber..

Toisen erän jälkeen pelintempo on hieman noussut, jonka seuraksena peliä kehtaa jo seurata.
Meno on ilmeisesti liikaa Nikkelle, jonka täytyy käydä tankkaamassa keuhkorakkulat tervalla.

ACA: saves: 3, poss: 49%
VZEM: saves: 3, poss: 50%

3.Erä
Varmasti viimene kerta, ku tuomaroin. Reubaamisenreissun sijasta joudun kattomaan, kun jätkät hakkaa tikku-ukoilla lätkää.
Munez muuten tg tasotuksen. Tais olla aika perusmaali, ku mokkeki oli normiasennossa.
2-2 by Munez (1+0)

PaG yrittää puhua joukkuelleensa lisää tehopisteitä.. Huoh. pag saa paskan lentämään puhumalla.

Pelissä rupeaa olemaan jo tiukan divarimatsin tuntua. VZEM painaa painamistaan, mutta vedot ei ihan tavoita sitä haluttua tulosta. Lähellä kuitenkin on.
ACA pääsee taas tekemään oman hyökkäyksensä, jonka seuraksena Mansi siirtää ACA:n johtoon onetimeristä.
3-2 by Mansi (1+1) tögö (0+1) Jallis (0+3)

Viimeinen erä oli jo kunnon taistelua ja peli olis voinu päättyä kummalle vain. VZEM:n painostus oli hyvää, mutta ACA:n maalivahtikaan huono ollut. ACA ratkaisi pelin oikeastaan heidän ainosta paiksta kolmannessa erässä.