Jebsu 0+1=1
tyle 0+0=0

02.21 0-1 Ruw (Darp, Jebsu) Ruw tökkää kiekon voimalla riparista sisään.

03.11 0-2 Ruw Ruw karkaa ja laittaa kiekon hallitusti wristillä sisään.

05.36 0-3 Darp Sekalaisen tilanteen päätteeksi Darp laittaa kiekon tyhjiin, jokainen voi tehdä omat tulkintansa oliko maali hieno, mutta Darpin viesti on selvä, *Darp* iha uberi.

RL saves: 2, poss: 47%
NM saves: 2, poss: 52%

00.09 1-3 Taito (Nikosso, IlariF81) Taito laittaa RL:n painostuksen päätteeksi kiekon takakulmaan.

RL saves: 2, poss: 51%
NM saves: 5, poss: 48%

03.33 2-3 Taito (IlariF81, Director) Taito laukoo kaukaa maalivahdin kautta kiekon takakulmaan.

RL saves: 5, poss: 47%

Ottelussa nähtiin aivan uusi Nightmare, joukkue tuli kovalla asenteella heti alusta lähtien ja se osoitti ensimmäinen erä joka meni puhtaasti 3-0 marelle, liekö sitten Darpilla jotain asiaa siihen, kenties?
RL tuli kuitenkin hyvin 2 viimeiseen erään mutta kiri ei aivan riittänyt mutta hyvä esitys heiltäkin.

Tähdet lopuksi:

***Darp - Toi sähköä melkein puolikuolleeseen NM porukkaan joka tarttui heti kaikkiin muihin, esitti hyviä otteita kentällä ja viimeisteli joukkueen voittomaalin, kypsä esitys.

**Ruw - Taisteli hyvin ja viimeisteli 2 tärkeää maalia, oli paikkoja usempaankin mutta ei makeaa mahan täydeltä, vahva esitys.

*Taito - RL ryhmän ehdoton valopilkki ottelussa, teki mitä pystyi, ja se tällä kertaa 2 maalin muodossa.
Tuomari: Ratigan
Lisätty: 09.09.2008 22:50