TomH 0+0=0
Wilzu 0+0=0

Myöhäisillan "herkkupalana" tarjottiin GWB:n ja Darran välinen mittelö. Etukäteen odotettiin vähämaalista peliä ja sellainen todella saatiin...

1. erä:

GWB:llä ensimmäiset jonkinlaiset tekopaikat, eikä Darra saa peliään kulkemaan. Erän ohitettua puolen matkan krouvin GWB menettää saamansa otteen. Darra siirtää paineen vastustajana päätyyn ja saa hyvän tilanteen rakennettua Bowille, joka kuitenkin epäonnistuu erinomaisessa paikassa.

2. erä:

Pylle pääsee paikkaan heti erän alkuun, mutta Darran puolustus saa selvitettyä tilanteen. Sharky on pysynyt pimennossa ottelun ensimmäisen puoliskon ja GWB on ottavana osapuolena. Bow pääsee paikkaan, muttei saa tästäkään sisään. Loppuerä menee nyhjätessä. GEB ottaa hyvin tilan pois vastustajalta.

3. erä: 1-0 3.39 Pylle (somebody)

Ottelun viimeinen ja paras erä. Peli aaltoilee enemmän ja kiekkoa saadaan pelattua syvyyteen paremmin. GWB aloittaa tämänkin erän pirteästi, mutta Sharkyn rakentamasta paikasta ei synny maalia. GWB tekee harvinaisen virheen omassa päässään, mutta Wilzu ei onnistu niittaamaan kiekkoa reppuun. Heti kohta perään Sharky orkesteroi somebodyn kanssa Pyllen läpiajoon pakkien välistä, mutta maalipyssy ei saa pyssytettyä johtomaalia. Myös Bow pääsee läpi Wilzun syötöstä, mutta tuhrii jo kolmannen tai neljännen hyvän paikkansa pelin aikana. Pelin kolmannella minuutilla TommiH ei saa tilannetta purettua omalta maaliltaan ja somebodyn avustuksella Pylle pääsee sohimaan kiekon lähietäisyydeltä maalivahdin ohi. Heti kohta johtomaalin jälkeen Darra ottaa maalivahdin pois. Puasonen saa paikan puolikkaan, mutta parhaat paikat siunaantuvat GWB:lle. Ei kuitenkaan lisämaaleja ja ottelu päättyy 1-0.

Kaiken kaikkiaan varovaista peliä. Oikeutettu lopputulos olisi varmaankin ollut 0-0 tai 1-1 tasuri. GWB:n ja Pyllen terävämpi viimeistely ratkaisi tasaisen pelin voiton tällä kertaa GWB:lle.