Scott 0+0=0
Sekka 2+1=3

HIFK: -kessu- Boocha sanfor titsu Turhapuro

S.S.K.: hari JaKurri Lac Sekka

Jep elikkäs jännittävä Maanantaipäivän Kiekkoliiga ottelu HIFK - SSK alkamassa. HIFK on putoajan paikalla ja SSK keskikastissa 5.
Jouduin tuomariksi ensimmäistä kertaa, joten pelaajat odottavat jännittyneenä mitä tapahtuu.

0-1 Sekka (1+0) Lac (0+1) JaKurri (0+1) Tuomarilta meni hieman ohi räpeltäessään muuta samalla, Sekka tais olla vapaana maalilla.

Erästä: SSK:n lievää hallintaa taisi olla mitä nyt sen verran seurasin. Lac pääsi pari kertaa ampumaan läheltä vapaasti mutta vedot
lähtivät kuin "Naton ohjukset". HIFK:llä pari pienoista myllytystä mutta ei mitään vaarallisia tilanteita. HIFK:n saldoksi jäi 3 pitkää ja 2 violenttia.
Yleisö floodii koko ajan puhuen jostain goatseista sun muista jutuista.

1-1 -kessu- (1+0) Menipäs taas vähän ohi, joku perus munkkimaali tais olla maalin edestä rämpyttäen, ainakin yleisöä nauratti.

Erästä: HIFK lähti uudella asenteella erään ja hallitsikin sitä hienokseltaan. HIFK sai muutaman todella maukkaan paikan luotua
ja kerran kiekko löysi pömpeliinkin asti. Lopussa SSK heräsi ja sai pari hyvää myllytystä, mutta ilman tulosta. Yleisön puheinto
onneksi lopahti niin ei tarvinnut turhia tekstiä tuijotella

1-2 JaKurri (1+1) Lac (1+1) Sekka (1+1) 2v1 ja Kurri pamauttaa b-pisteeltä takakulmaan.

1-3 Sekka (2+1) Lac (0+3) Sekka vetää ja veska jäätyy.

Erästä: SSK lähti hakemaan kasvojen kohotusta viimeiseen erään ja se tuotti tulosta Kurrin osumalla. HIFK lähti raivoisasti
takaa-ajoon, mutta Sekan 1-3 maali lamautti tämän. SSK hallitsi erää koko ajan, vaikka HIFK saikin hieman painetta loppupuolella.

Yhteenveto: SSK ansaitsi pisteensä, vaikka HIFK antoi ihan kelpo vastuksen, varsinkin toisessa erässä, jossa joukkue vaikutti
vahvalta, pisteet kuitenkin SSK:lle ja HIFK jatkaa putoajan paikalla.

Tähdet:

*** Lac: Vaarallinen varsinkin pelin alussa, ei saanut maalia, mutta oli kaikissa maaleissa mukana ratkaisevana syöttäjänä.
** Sekka: Tehot 2+1 ja muutenkin ihan mukiinmenevää peliä
* hari: Varma puolustuksen lukko, joka piti jälleen vastustajan hyökkääjät ruodussa.